Cine este noua iubită a lui Ion Țiriac? Cei doi nu se mai ascund, chiar dacă miliardarul are 83 de ani

12 apr. 2023
Cine este noua iubită a lui Ion Țiriac? Cei doi nu se mai ascund, chiar dacă miliardarul are 83 de ani

Ion Țiriac are o nouă iubită, mult mai tânără decât el, însă vârsta nu este deloc o problemă pentru miliardarul român. Cei doi au decis să nu se mai ascundă.

Miliardarul în vârstă de 83 de ani continuă să fie activ în afacerile sale. Revista Forbes SUA arată că Ion Țiriac iar cel mai bogat român, iar averea sa este estimată la peste 2 miliarde de dolari. De asemenea, miliardarul român ocupă locul 1516 în clasamentul global al celor mai bogați oameni.

Totuși, Ion Țiriac are parte de momente fericite și pe plan personal. În acest weekend, el a organizat o petrecere în Poiana Brașov, petrecere care a avut drept temă Crăciunul, cu toate că sărbătoreau Paștele, scrie voceabanilor.ro.

La petrecere au fost invitați și miliardarul Piero Ferrari, în vârstă de 78 de ani, dar și soția sa, Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani.

Piero Ferrari este fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari și are, în prezent, o avere estimată la peste 5,7 miliarde de euro. Deși locuiește în Italia, el vine des în România, alături de soția sa care, anterior, a fost iubita lui Honorius Prigoană.

Cine este noua iubită a lui Ion Țiriac?

Ion Țiriac s-a afișat și el cu noua lui iubită, tot mai tânără decât el, pe nume Teodora. Aceștia au fost surprinși de paparazzi de la România TV.

Miliardarul român a fost impresionat de Teodora, în urma unui masaj realizat în cadrul complexului Stejarii Country Club, complex al lui Ion Țiriac. Având în vedere că a plăcut-o din prima clipă, cei doi au început să se întâlnească și în afara orelor de program ale Teodorei. În acest fel, cei doi au început o relație adevărată.

Sursa anterior citată spune că unii oameni sunt de părere că cei doi ar fi într-o relație de trei ani, în timp ce alții sunt de părere că aceștia formează un cuplu doar de un an și jumătate.

Indiferent care este, de fapt, adevărul, este clar că Teodora îl însoțește peste tot pe miliardarul român și se bucură de tot luxul oferit de acesta.