Cine l-a ucis pe Florin Salam? Adevărul despre celebrul manelist: a murit sau nu? Cine încearcă să acundă totul

14 aug. 2022
Cine l-a ucis pe Florin Salam? Adevărul despre celebrul manelist: a murit sau nu? Cine încearcă să acundă totul

Pentru prima dată după foarte mult timp, site-ul stirileprotv.ro a fost pe locul 1 în topul celor mai citite portaluri de știri din România, devansând liderul digi24.r0. Iar asta datorită unui articol care a cutremurat toată România. Florin Salam a murit la 42 de ani, din cauza unei supradoze, titra PRO TV.

Cea care a reacționat prima la această informație a fost fiica manelistului, Betty Salam care a infirmat totul. Între timp, mare parte din presă preluase articolul PRO TV, fără să se intereseze dacă este sau nu real. De altfel, rar se întâmplă ca un brand atât de puternic să gafeze atât de tare.

Și totuși s-a întâmplat. Un redactor l-a ucis pe Florin Salam, citând surse. Acum câteva zile, apăruse informația că manelistul este internat în spital din cauza infectării cu COVID-19. Care este adevărul totuși?

În mod cert, Florin Salam nu a murit pentru că a făcut mai multe live-uri pe rețelele de socializare, extrem de supărat. Acesta i-a rugat pe jurnaliști să nu-i mai hărțuiască familia. Se pare că mai mulți reporteri se afla în fața caselor acestora.

Ce se întâmplă cu Florin Salam

În plus, manelistul a transmis că deși nu-i arde deloc de filmări și de nimic în aceste momente, semn că într-adevăr are probleme de sănătate, el va acționa în instanță PRO TV din cauza articolului mincinos la adresa sa și asta pentru că și acum copiii lui plâng.

Nu este pentru prima dată când o știre sinistră despre o vedetă face turul presei, iar apoi se dovedește a fi falsă. Redactorul care a primit informația respectivă va fi cu siguranță sancționat, însă probabil acesta a citat o sursă din spital. Sau este posibil ca cineva să fi dorit să zdruncine imaginea PRO TV din temelii.

A curs apoi cu acuzații la adresa presei, care ar fi scăzut nivelul prea mult. Însă…. mai există vreun domeniu în care să excelăm? În timp de David Popovici bătea recordul mondial, au existat și câteva nume sonore care s-au găsit să-l critice pe cel supranumit Aquaman, copilul de genul al României.

Așdar chiar și super performanța, în fața căreia se închină o planetă, este blamată în țara noastră, semn că este nevoie de o reașezare a valorilor și de a reînvăța respectul, care a dispărut complet, indiferent de situație.