Lia Bugnar o dă afară pe Theo Rose de la PRO TV?! Gafa greu de iertat făcută de tânăra artistă. L-a supărat și pe Anghel Damian

12 aug. 2022
Lia Bugnar o dă afară pe Theo Rose de la PRO TV?! Gafa greu de iertat făcută de tânăra artistă. L-a supărat și pe Anghel Damian

Lia Bugnar a dat o declarație despre situația nefericită în care se află și din acel moment a respins orice apel al presei pe subiectul Theo Rose – Anghel Damian. Pentru a se relaxa și a uita de faptul că relația ei de opt ani a luat sfârșit, aceasta a plect într-o vacanță în Grecia alături de colegul și bunul său prieten, Marius Manole.

Între timp, Anghel Damian este foarte concentrat pe proiectul său, serialul CLANUL de la PRO TV, iar Theo Rose are tot programul plin de filmări și concerte. Cel mai nou cuplu din showbiz continuă să țină ridicat interesul publicului.

O mare surpriză a fost atunci când s-a aflat că Lia Bugnar este și ea scenaristă a serialului și mulți se întreabă dacă nu cumva Theo Rose nu va fi ucisă în câteva episoade. Și asta mai ales din cauza faptul că artista întârzie la filmări.

Gafă greu de iertat făcută de Theo Rose

Chiar ea a povestit pe Instastory că trebuia să fie la ora 6 la studio, dar în cele din urmă a ajuns pe la 9 pentru că și-a oprit alarma și s-a culcat la loc. Și-a cerut scuze tuturor, însă toți cei implicați au fost foarte nervoși de situația creată. Toți au trebuit să o aștepte pentru că depindeau de ea.

Anghel Damian este cel care-i ia apărerea noii sale iubite constant, însă nu se știe pentru cât timp va mai reuși să o acopere. În ceea ce o privește pe Lia Bugnar, nimeni nu-i poate reproșa nimic întrucât aceasta a dat mereu dovadă de foarte multe profesionalism.