CRBL se desparte de soția lui, Elena după 14 ani de căsnicie? A explicat totul. Cei doi abia se mutaseră înapoi în România din Spania

22 sept. 2022
CRBL se desparte de soția lui, Elena după 14 ani de căsnicie? A explicat totul. Cei doi abia se mutaseră înapoi în România din Spania

CRBL și superba coregrafă Elena s-au cunoscut în cadrul show-ului Dansez pentru tine. Au devenit soț și soție în urmă cu 14 ani și au împreună o fetiță, Alessia. După ce a câștigat Asia Express și a refuzat oferta Antena 1 de a fi co-prezentator al show-ului alături de Oase, acesta s-a certat puternic cu prietenul lui și a rămas fără toate contractele.

CRBL nu și-a mai găsit locul în România și s-a mutat în Spania cu întreaga familie. A vândut tot în țară și sper că-și va găsi liniștea în străinătate. Dar nu a fost deloc așa. Șansa lui s-a numit Survivor România.

A ales să spună DA provocării PRO TV și odată cu revenirea lui în atenția public, a decis să se mute înapoi în România. Ca de fiecare dată, soția lui l-a urmat. Într-un interviu acordat celor de la WowBiz, artistul a recunoscut că la început a fost puțin greu în relație, dar că amândoi au făcut compromisuri, iar acum se înțeleg foarte bine.

CRBL a explicat ce se întâmplă în relația lui cu Elena

În trecut, CRBL a recunoscut și că înainte de nașterea fetiței lui ajunsese chiar să se gândească la divorț. Dar acum nici nu mai poate lua în calcul așa ceva.

“O spunem de fiecare dată și mai ales Elena o subliniază, comunicarea rămâne baza. Dincolo de statutul soț-soție, noi suntem și foarte buni prieteni. Trebuie să existe o balanță, acum cedează unul, apoi celălalt. Mă las pus la colț de Elena, mă corectează, mă ceartă și pe ea o las, pentru că ea mă cunoaște mai bine ca oricine. La noi așa funcționează.”, a declarat CRBL, pentru wowbiz.ro.

“Compromisurile le-am făcut atunci când ne cunoșteam și încercam să ne înțelegem reciproc și trebuie să lăsăm fiecare câte puțin.
Când îmi spunea să nu fumez în casă, cu timpul am înțeles de ce să nu o fac. Acum e foarte simplu și foarte ușor, știm exact ce tabieturi avem, ce ne enervează, ce ne bucură, e simplu.”, a mai dezvăluit cântărețul pentru sursa citată.

Întrebat dacă are de gând să rămână definitiv în România sau dacă ia în calcul o revenire în Spania, CRBL nu a dat un răspuns clar. Însă în mod cert momentan va rămâne pe plaiurile natale și asta pentru că fetița lui a fost înscrisă la școală și i-ar fi greu cu atâtea schimbări. Deja a trebuit să dea niște teste pentru a putea fi încadrată aici la o instituție de învățământ.

“Cuvântul definitiv e greu la noi. Ne-am întors. Pentru cât timp și unde o să ne mai poarte viața după, nu știm. Știe doar Bărbosul de sus care se uită la noi și ne trimite așa în anumite direcții.”, a declarat CRBL recent, pentru aceeași sursă.