Merită o vacanță rezervată prin Travel Planner în Bulgaria? Iată adevărul în forma lui cea mai pură

15 sept. 2022
Merită o vacanță rezervată prin Travel Planner în Bulgaria? Iată adevărul în forma lui cea mai pură

La cât s-a scris anul acesta pe subiectul litoralului românesc versus cel bulgăresc, trebuia  testez și eu pentru a informa cititorii corect, fără manipulări și exagerări. Așa că în perioada 10-13 septembrie am mers pentru prima dată în viață în Bulgaria. Am făcut rezervarea vacanței prin intermediul agenției Travel Planner.

La început am fost puțin sceptică pentru că în ultima perioadă multe agenții de turism și-au cam bătut joc de clienți și nimănui nu-i convine să-și piardă banii de concediu aiurea. Dar m-am informat și am aflat că Travel Planner este o agenție sigură și serioasă, cu vechime în piață. Și chiar așa a fost. Am primit toate informațiile necesare de la ei în timp record, personalul foarte prompt, totul extrem de bine pus la punct.

Am făcut rezervarea online, dar am sunat și la telefon pentru informații suplimentare. Totul minunat. Nu cum am pățit cu Bavaria sau Karpaten în trecut.

Cum este hotelul Reina del Mar din Bulgaria, Obzor

Revenind la cazarea pe care am ales-o. Ca  nu am surprize, am optat cel mai lăudat hotel de la ei, un resort de 5 stele din Obzor, Reina del Mar, inspirat din raiul turcesc din Antalya. Prețul în luna septembrie super accesibil.

Practic pentru 100 de euro de persoană pe zi primești PARCARE în incinta hotelului, o camera mareluxoasăcurată, cu vedere divină spre mare, internet și toate celelalte, mâncare la orice ora, de toate felurile, inclusiv dulciuri care nu par făcute din prafuri, băutură nonstop, alcool, cafea, apăsucuriplajă privată FOARTE CURATĂ și prosoape pe gratisPlus divertisment și ziua și searăatât pentru familii cu copii, dar și pentru cei care vor  se distreze, dar fără pretenții de Loft sau Nuba.

De exemplu sâmbătă seară a cântat Plamen Bonev, cel care a catigat Vocea Bulgariei, în altă seara a venit o superbă domnișoară care câștigase X-Factor Bulgaria și mi-a plăcut maxim. S-a dansat, s-a ras, dar cam pe la 12 s-a făcut linișteCine a vrut  mai petreacă a făcut-o la bar sau în liniște pe plajăadmirând mareaTuriștii, cred  minim 80% sunt români cu venituri nu neapărat peste medie.

În concluzie, DA merită acest resort din Bulgaria.  Am înțeles  patronii au vrut -l construiască în România, dar nu s-a putut din motive de… are sens  mai continui? Reina del Mar din Obzor, pe scurt, un loc în care poți veni câteva zile  te relaxezi într-un lux accesibil, fără prea multe fițe, dar cu lume decentăpașnică. Și sugerez Travel Planner pentru că au cele mai bune prețuri.

P.S. Mi-am plătit integral vacanța, deci acesta NU este un articol de promovare, doar purul adevăr.