Cristi Borcea se desparte de Valentina Pelinel pentru o altă femeie? „E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu…”

30 iul. 2022
Cristi Borcea se desparte de Valentina Pelinel pentru o altă femeie?

La 52 de ani, Cristi Borcea are deja nouă copii cu patru femei și nu vrea să se oprească aici. În ultima perioadă au tot apărut zvonuri că s-ar cam fi plictisit de Valentina Pelinel și deja ar fi pus ochii pe o altă femeie. Jurnalistul Liviu Alexa arăta cu degetul spre Adelina Pestrițu, dar zvonurile nu s-au confirmat. Cel puțin nu oficial.

Însă un lucru este cert. Cristi Borcea nu poate sta deloc liniștit atunci când vine vorba de femei. Și-a înșelat absolut toate soțiile și iubitele și este greu de crezut că Valentina Pelinel face excepție. Cu toate acestea, ea încearcă din răsputeri să-și țină soțul strâns legat de ea. Doar că recent a primit o lovitură la care nu se aștepta.

Cristi Borcea a ales-o pe fosta soție Mihaela Borcea să-i administreze hotelul, post pe care și fostul fotomodel îl dorea, semn că poziția ei tremură.

Recent, un fost fotablist de la Dinamo, care făcea parte din echipă atunci când Borcea era la conducerea clubului, a dezvăluit că acesta a încercat să-i cucerească iubita și probabil a și reușit. În plus, l-a făcut curvar.

Dezvăluiri jenante despre Cristi Borcea

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește)”, a declarat Hristu Chiacu, conform gsp.ro.

Fostul fotbalist nu a dorit să rămână datori cu nimic, așa că a răspuns și acuzațiilor lui Cristi Borcea din acea vreme. Între cei doi era un conflict aprins, iar patronul a spus despre el că are probleme cu alcoolul.

„Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a spus acesta.

Iubita lui Hristu Chiacu era la acea vreme Denisa Tănase, fostă Miss Fotomodel în 2008. Ulterior, ea a avut o relație cu Alexandru Pițurcă, și s-a scris și despre o aventură cu Ciprian Marica. Din 2013, Denisa Tănase este soția omului de afaceri Răzvan Banu.