Cu cine ar fi fost înșelată Dana Budeanu. Femeia celebră care i-a distrus viața disignerului

de:
22 oct. 2021
Cu cine ar fi fost înșelată Dana Budeanu. Femeia celebră care i-a distrus viața disignerului
Foto: Facebook

Dana Budeanu are un stil aparte când vine vorba de comentarii. Și-a făcut o emisiune din care câștigă sume frumușele, iar milioane de persoane așteaptă nerăbdătoare să îi asculte părerile.

Departe de atitudinea și comentariile ei, Dana Budeanu ascunde o dramă în spate. Soțul ei Radu Budeanu, patronul CanCan, ProSport, Ciao și Gândul a înșelat-o, ba chiar a și divorțat de ea pentru aceșai femeie.

Femeia celebră care i-a dustrus viața Danei Budeanu este Cristina Săvulescu, care în trecut era model, iar acum, surpriză, este și ea tot disigner vestimentar, la fel ca și Dana.

Despre Cristina Săvulescu s-au scris mai multe de-a lungul timpului, ea fiind un exemplu al operațiilor estetice, toate fiind ”perfecte”. Ba mai mult de atât, gurile rele spun că relația dintre Radu Budeanu și Cristina Săvulescu ar fi început încă din perioada căsniciei sale cu Dana Budeanu, când aceasta a și rămas însărcinată.

La acel moment, Dana Budeanu și Radu Budeanu erau căsătoriți de nouă ani, însă asta nu a contat deloc. Patronul CanCan a divorțat de ea și a rămas cu Cristina Săvulescu, scrie showblitz.ro.

Cine este Cristina Săvulescu

Cristina Săvulescu are 33 de ani și a bifat nenumărate intervenții esetice, de la sâni până la buze și nas, cea mai mare dorință a ei fiind să semene cu Angelina Jolie și iată că s-a și apropiat de rezultatul dorit, având de asemenea și un tatuaj similar cu cel al al actriței.

Unele persoane susțin că femeia pentru care Dana Budeanu a fost părăsită i-a mai dăruit încă un copil lui Radu Budeanu între timp, care ar avea trăsături comune și cu mama acestuia, fosta crainică celebră de la TVR, Delia Budeanu.

Deși în emisiunile ei nu se vede deloc, Dana Budeanu a fost marcată enorm de divorț. A fost nevoie de timp să își revină după această perioadă, dar a reușit să revină in forță. Acum, disignerul ridiculizează pe toate cele care au operații estetice și nu e de mirare, având în vedere prin ce a trecut.

Ca să nu mai vorbim de faptul că Dana Budeanu este foarte bună prietenă cu Mihaela Rădulescu, căreia i-a făcut multe ținute. În schimb, Andreea Marin, o mare rivală a Mihaelei Rădulescu, a ales-o pe Cristina Săvulescu pentru ținutele ei.