Cum se înțelege Răzvan Fodor cu soția sa. Motivul pentru care se ceartă cel mai des și cum au trecut peste izolare

de:
23 feb. 2021
Cum se înțelege Răzvan Fodor cu soția sa. Motivul pentru care se ceartă cel mai des și cum au trecut peste izolare
Răzvan Fodor împreună cu soția lui

Răzvan Fodor se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră impresionantă și o familie cu care se poate lăuda din plin. Totuși, la fel ca și în alte relații, certurile nu sunt absente. 

Răzvan Fodor a mărturisit că nu se ceartă foarte des cu soția sa, mai mult de atât cei doi își doresc de foarte multe ori aceleași lucruri, așa că discuțiile contradictorii nu prea există în viața lor de familie. 

Cum a ales-o pe soția sa 

El a mai povestit că și-a dorit foarte mult să aibă o familie, iar când persoana potrivită a apărut și-a dat seama dacă poate face sau nu acest pas imens.

”Mi-am dorit de atât de mult timp o  familie, încât, atunci când am găsit persoana potrivită, mi-am dat seama că ea este și pot să fac acest pas cu ea. Din acel moment a apărut un alt noroc am dat nu doar de persoana potrivită, ci de  cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine.

Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm aceleași lucruri, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze. Noi amândoi suntem liber profesioniști, adică azi muncim, mâine nu, astfel că am învățat să gestionăm fiecare ban care ne intră în casă”, a mărturisit vedeta, pentru Viva.

Răzvan Fodor și soția sa

Secretul căsniciei lor 

La capitolul comunicare, Răzvan Fodor și soția sa stau foarte bine. Amândoi adoră vacanțele și mâncarea și nu merg pe ideea averilor, dar nici pe muncă în exces. De asemenea, cei doi vorbesc despre orice, iar vedeta de la Antena 1 susține că acest aspect este cel mai important într-o căsnicie sănătoasă.

Nu facem rabat la mâncare și la vacanțe, de fapt acolo ni se duc toți banii, pentru că ne-am pus în cap că nu trebuie să facem averi, prin urmare, nefugind după averi, nici nu trebuie să muncim foarte, foarte mult. Având aceleași plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace și armonie.

Dacă toate lucrurile acestea le vorbești și le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar și cu persoana care apare în viața ta, chiar dacă încă nu știi încotro duce drumul, nu vei da greș niciodată. Iar dacă e să vorbim despre un secret, dacă se poate spune așa, cred că acesta este”, a mai spus Răzvan.

Cum se înțelege cu soția 

În izolare însă, orice cuplu are limitele lui, iar așa a fost și în cazul familiei Fodor. Răzvan a mărturisit că viața de familie este una domestică. Apar certuri doar din cauza unui televizor dat mai tare, sau dacă un tricou sau un pantof nu este găsit la timpul lui.  Cu alte cuvinte, cuplul se ceartă și se împacă în maixim zece minute.

”Certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. 

Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi. Prin urmare, totul se întâmplă la noi acasă sau prin casele lor, noi nu ieșim în cluburi, în restaurante, eu gătesc și mă mândresc chiar că o fac mai bine decât aș putea să mănânc în multe restaurante din București”, a mai spus el.

Cearta din pandemie 

Un lucru deosebit întâmplat în pandemie au fost certurile din cauza dezinfectării. Răzvan a mărturisit că un motiv de ceartă des întâlnit a fost faptul că soția sa dezinfecta orice livrare, iar el uita să se spele pe mâini, iar de aici un alt conflict, care se sfârșea însă, la fel ca și restul, în doar câteva minute. 

”Tocmai de aceea, izolarea și perioada de pandemie, pentru noi au picat ca o mănușă: noi cu noi, cumpărături livrate la ușă, de unde iarăși motiv de ceartă pentru că ea dezinfecta totul, iar eu uitam să mă spăl pe mâini. Iarăși zece minute de ceartă! Cam acestea ar fi toate certurile noastre în cei 14 ani petrecuți împreună”, a mai spus Răzvan Fodor.