Zodia care are parte de o călătorie surpriză. Astrele o favorizează. Mihai Voropchievici, previziuni complete

de:
18 sept. 2022
Zodia care are parte de o călătorie surpriză. Astrele o favorizează. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Călătorii surpriză, dar și situații nu tocmai favorabile pentru foarte multe zodii în perioada următoare. Mihai Voropchievici anunță zile agitate pentru acești nativi.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. Sunt zodii care trebuie să facă schimbări majore în viața lor, în timp ce altele trebuie să se pregătească pentru situații nu tocmai favorabile.

Nativii din zodia Capricorn devin foarte încăpățânați în perioada următoare, iar asta se va resimți în relația pe care o au cu toți cei din jurul lor. ”Capricornii fac rocada. Au simbolul necunoscutului. Aştia sunt foarte încăpăţânaţi”, spune numerologul.

Săgetătorii în schimb trebuie să facă schimbări majore. Nativii acestei zodii au de rezolvat niște probleme, iar dacă nu sunt pregătiți să schimbe tactica, atunci rezolvarea nu va veni prea curând.

”Săgetătorii trebuie să schimbe tactica şi să abordeze altfel toate problemele”, adaugă Mihai Voropchievici.

Zodia care va pleca într-o vacanță

Nativii din zodia Vărsător trebuie să se pregătească pentru o vacanță. Astrele sunt pe zona de călătorie, drept urmare, un drum surpriză ar putea veni în curând. ”Vărsătorii îşi pregătesc bagajele. Astrele le anunţă o vacanţă”, adaugă acesta.

Pentru Pești urmează o perioadă agitată. Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de schimbări majore în fața cărora trebuie să reacționeze rapid. ”Peştişorii au parte de o suită de schimbări majore într-un timp foarte scurt”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

O săptămână grea pentru nativii din zodia Leu. Au nevoie de mai multă forță pentru a depăși obstacolele care le apar în cale. De cealaltă parte, Fecioarele au șansa de a realizat tot ceea ce și-au propus, căci astrele sunt de partea lor, adaugă Voropchievici.