Surpriză de proporții! Care este numele real al Andrei Măruță. În buletin o cheamă altfel decât știm cu toții

27 feb. 2021
Surpriză de proporții! Care este numele real al Andrei Măruță. În buletin o cheamă altfel decât știm cu toții

Andra sau Andra Măruță este una dintre cele mai populare cântărețe din România. A debutat în muzică la doar 15 ani, iar acum la 33 are deja tot ce-și poate dori un om: faimă, bani, iubire, o familie frumoasă și sănătate. Puțini știu, însă că pe artista din Câmpia Turzii nu o cheamă de fapt Andra în buletin.

Alexandra Irina Mihai era numele ei, înainte de căsătoria cu Cătălin Măruță, iar acum este Alexandra Irina Măruță, mămă a doi copii frumoși, David și Eva. Artista a absolvit și studii superioare, Psihologie Muzicală în cadrul Universității Spiru Haret.

Andra are multe contracte de publicitate cu diferite companii, dar și unul care a ajutat-o să-și sporească brandul personal, cu Pro Tv. Statutul de jurată a emsiunii Românii au talent, care este lider absolut de audiență, i-a adus și mai multă notorietate, ceea ce evident a însemnat mai mulți bani.

A fost jurată și la Vocea României

Pentru un sezon, Andra a fost jurat și la Vocea României, dar a ieșit pe locul 4, ceea ce nu i-a picat deloc bine, mai ales că este o fire foarte ambițioasă. Locul său a fost luat de Horia Brenciu, reîntors de la Antena 1. Sursele Voxbiz spun că artista a fost îndepărtată pentru a face loc unui jurat care ar aduce mai multă audiență, însă pe surse cei din staff-ul ei au transmis că motivul ar fi altul.

Potrivit cancan, vedeta avea concert de Ziua Națională a României, la Cluj-Napoca. În aceeași zi era programată și finala emisiunii, motiv pentru care Andra ar fi renunțat la Vocea României.  Peste 7 mii de români au plătit să o audă cântând, scrie sursa citată.

Acest contract ar fi fost semnat pentru o perioadă de doi ani, timp în care vedeta nu ar fi putut face parte din juriul emisiunii de la Pro TV. Astfel, Andra și-ar fi anunțat șefii despre plecare. Aceștia ar fi încercat să-i schimbe decizia, dar fără succes. S-ar fi vorbit chiar despre o mărire de salariu, dar cântăreața nu ar fi acceptat.

Vedeta a anunțat că va părăsi “Vocea României” încă din luna martie. Andra a mărturisit că nu se mai regăsește în emisiune.

Așadar, artista si-a onorat contractul cu marele retailer și a urcat pe scenă. Concertele au avut loc cu casa închisă, lucru ce arată că biletele s-au vândut la foc automat.

Acum Andra este jurata si in cel de-al 11-lea sezon de la Romanii au talent si se bucura sa fie parte din nou din cea mai de succes emisiune din Romania.

Noutatea acestui sezon este ca show-ul se difuzeaza doua zile pe saptamana, luni si vineri, fara public in sala de concurs.

Inca de la prima editie Romanii au talent a fost lider de audienta si continua in aceeasi maniera.