Dani Oțil șochează! Dezvăluire incendiară despre sarcina Gabrielei Prisăcariu: ”Eu nu mi-am dorit…”

de:
06 nov. 2021
Dani Oțil șochează! Dezvăluire incendiară despre sarcina Gabrielei Prisăcariu: ”Eu nu mi-am dorit...”
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit recent părinț. Este o experiență unică pentru ambii parteneri, însă prezentatorul tv are o poveste mai uluitoare legată de modul în care soția sa a ajuns însărcinată.

Ramona Olaru a fost invitată recent în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, iar soțul Gabrielei Prisăcaru a ținut să îi dea câteva ponturi pe care să le aplice în relația cu Cătălin Cazacu.

Cel mai bun exemplu, este chiar relația sa. Prezentatorul tv a mărturisit, în stilul său caracteristic că nici el și nici Gabriela Prisăcariu nu și-ar fi dorit un copil, însă asta s-ar fi întâmplat după insistențele celor din jur referitoare la mărirea familiei.

”Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat prin vacanțe să auzim aceeași treabă: e, faceți voi un copil și o să vedeți voi”. Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: fă și tu un copil și o să vezi”, a spus Dani Oțil, amuzat.

În ciuda declarațiilor sale însă, Dani Oțil pare mai fericit ca niciodată alături de familia sa. Este un tătic împlinit, iar soția sa Gabriela Prisăcariu și-a revenit după naștere mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

”Am timp să îmi revin”

Unii au criticat-o pentru imaginile postate la doar câteva săptămâni după naștere, însă soția lui Dani Oțil mărturisește că nici nu a dat atenție siluetei sale, ci pur și simplu nu mai are timp să se ocupe și de un meniu bogat pentru ea, având în vedere faptul că mai tot timpul este cu ochii pe copil.

”Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată.

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.