Moment jenant pentru Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil a făcut-o de râs în direct

05 nov. 2021
Moment jenant pentru Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil a făcut-o de râs în direct
Foto: Facebook

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în luna septembrie, iar de atunc viața lor s-a schimbat. Ce doi sunt mai ferciți ca niciodată, însă asta nu înseamnă că prezentatorul tv și-a pierdut simțul umorului.

Deși a născut de doar două luni, Gabriela Prisăcariu s-a reîntors la modeling, iar prima ei ședință foto a avut loc acum câteva săptămâni. Fanii au primit cu bine vestea și s-au bucurat de faptul că vedeta a reușit să se refacă într-un timp atât de scurt.

Fiecare ținută purtată de Gabriela Prisăcariu a fost impecabilă, însă Dani Oțil nu s-a putut abține să nu o critice măcar puțin. De la ce a început totul? Una dintre ținutele soție sale a fost o salopetă extrem de mulată, care i-a scos în evidență toate formele voluptoase și i-a accentuat talia de viespe, iar pe deasupra a purtat o geacă.

Salopeta avea însă ș un fermoar, însă soția lu Dan Oțil nu l-a mai închis, lăsându-și bustul la vedere cât a putut de mult. Dani Oțil, a analizat imaginea, iar în stilul său caracteristic a ținut să explice de ce Gabriela Prisăcariu nu a închis fermoarul.

”Să vă explic de ce nu s-a închis până sus, a născut acum 7 săptămâni și este și dânsa grasă, e normal, altfel se închidea pana sus”, a spus Dani Oțil.

”Nu am slăbit repede”

Să nu uităm însă că transformarea Gabrielei Prisăcariu a fost una inedită. Soția lui Dani Oțil a reușit să scape de kilogramele acumulate în timp record, fără niciun fel de dietă, după cum mărturisește chiar ea.

Deși a pus 20 de kilograme, a dat jos doar 8, însă motivul principal îl reprezintă lipsa poftei de mâncare, dar și agitația având în vedere faptul că doar ce a devenit mămică, iar treburile din casă s-au schimbat și ele.

”Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată.

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.