Momente de panică pentru Dani Oțil. Ce a pățit la scurt timp după ce a deveni tătic

de:
29 sept. 2021
Momente de panică pentru Dani Oțil. Ce a pățit la scurt timp după ce a deveni tătic
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a devenit tată de curând. Gabriela Prisăcariu a născut recent, iar prezentatorul de la Antena 1 și-a luat deja în serios rolul de tată. Totul până zilele trecute, când s-a întâmplat ceva la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Au fost momente de coșmar pentru Dani Oțil, care doar a mers la un magazin pentru a-și cumpăra cele necesare. Cu o soție și un copil mic nu e atât de ușor, iar prezentatorul tv știe asta.

Cu alte cuvinte, prezentatorul tv a fost trimis la magazin de Gabriela Prisăcariu să cumpere orez Zis și făcut. Dani Oțil s-a dus direct la supermarket, însă nu se aștepta să i se întâmple așa ceva.

După lungi căutări, Dani Oțil a realizat că magazinul în care se afla nu mai avea deloc orez.

Ce nu a găsit Dani Oțil la magazin

Cred că atunci când au venit valul 1, 2 și 3 (n.r. pandemie), ne-am mai ascuns. Băi, dar la valul 4… Ieri (n.r. marți, 28 septembrie) am avut o spaimă de asta de pre-Covid. M-a trimis soția să iau orez să facem orez cu lapte. Am zis să facem o astfel de seară cu orez cu lapte și m-am dus la magazin. Orezul nu este la griș și la mălai, știți? Ci în partea cealaltă, la fasole boabe”, a dezvăluit el.

Era obosit, după ședințe lungi, iar faptul că nu a găsit ce căuta l-a făcut să realizeze că a început pandemia. Totul până când o doamnă de la magazin l-a ghidat.

Orezul pe care îl căuta era chiar în spatele ei, iar după câteva momente de panică, prezentatorul tv și-a dat seama cât de neatent a fost.

”Uitați-vă la mine… băi, gândiți-vă la mine. Ieri eram și foarte obosit că veneam după două ședințe lungi, m-am dus în magazin, ajung la mălai și griș și îmi dau seama că nu mai e orez. Atunci am simțit că a venit pandemia. Nimic nu era, până când m-a luat doamna de la magazin și m-a întors invers. Era în spatele meu. Vă dau cuvântul meu”, a mai dezvăluit Dani Oțil.