De necrezut! Ce facultate prestigioasă a terminat Margherita de la Clejani, după ce inițial picase BAC-ul de mai multe ori. Puțini știu ce studii are aceasta acum

19 aug. 2022
De necrezut! Ce facultate prestigioasă a terminat Margherita de la Clejani, după ce inițial picase BAC-ul de mai multe ori. Puțini știu ce studii are aceasta acum

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției și de data aceasta din postura de victimă. Ea a fost atacată pe stradă de un bărbat aflat pe o trotinetă cu un obiect ascuțit. Din fericire, rănile produse au fost ușoare, iar agresoarul a fost deja prins.

Până în momentul de față, Margherita a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită faptului că este fiica Clejanilor, dar a ieșit mult în evidență și prin caracterul său extrovertit și teribilist. Ea a și fost condamnată la o amendă penală pentru că a condus drogată și a provocat un accident rutier, fără victime.

Pe rețelele de socializare tânără pare o persoană foarte deschisă și petrecăreață. Totuși, diva nu a fost mereu așa.

Ce facultate prestigioasă a terminat Margherita

Margherita de la Clejani a absolvit Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București, iar conform diplomei, meseria acesteia este de jurnalist. Înainte de asta a și picat bac-ul de câteva ori, dar într-un final a reușit să treacă de examenul maturității.

Deși ieșirile Margheritei sunt foarte bine cunoscute, părinții divei au mare încredere în fiica lor. După accidentul rutier provocat în Capitală Viorica și Ioniță de la Clejani, continuă să declare că aceasta este nevinovată punând totul pe seama unor pastile pe care aceasta le-ar fi luat înainte de a se urca la volan.