Dedeman, anunț de ultimă oră! Decizie fulger luată de frații Pavăl. Ce se întâmplă cu vestitele magazine

10 mai 2023
Dedeman, anunț de ultimă oră! Decizie fulger luată de frații Pavăl. Ce se întâmplă cu vestitele magazine

Dedeman a făcut un anunț de ultimă oră. Frații Pavăl, cunoscuți și sub numele de frații Dedeman, au luat o decizie fulger. S-a aflat ce se întâmplă cu magazinele.

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial de pe piața locală condus de frații Dragoș și Adrian Pavăl, a finalizat investiția de circa 20-25 milioane de euro în proiectul logistic Incity Logistic Bacău și dezvoltă în prezent un al doilea proiect logistic în Techirghiol, județul Constanța. Acest viitor proiect va deservi rețeaua de 60 de magazine și cinci centre logistice.

În plus, Dedeman investește, de asemenea, într-un proiect logistic în Bacău, situat la intrarea în oraș pe E85 dinspre Adjud, imediat după intersecția cu drumul spre autostrada Moldovei. Primul chiriaș care și-a anunțat interesul pentru Incity Logistic Bacău este Side Grup, potrivit consultanților JLL România, care și-a asigurat o suprafață de 1.500 mp.

Dedeman se bucură că va contribui la dezvoltarea orașului Bacău

„Ne bucurăm să avem în calitate de chiriaş în noul nostru depozit lo­gis­tic pe Side Grup, o companie an­tre­prenorială românească în plină ascensiune.

De asemenea, suntem în­cântaţi că putem contribui la dezvol­ta­rea oraşului Bacău cu noi investiţii ce vor susţine creşterea economică locală pe termen mediu şi lung“, au declarat reprezentantii Dedeman.

Renumita companie a început anul trecut construcția unui proiect logistic în Techirghiol, județul Constanța, pe un teren care se întinde pe 16 hectare. Depozitul, care are o suprafață totală de aproximativ 28.000 mp, este specificat în documentația de proiect.