Diagnostic cumplit pentru Gabriela Cristea. Medicii i-au dat vestea imediat după infectare cu COVID-19

de:
05 nov. 2021
Diagnostic cumplit pentru Gabriela Cristea. Medicii i-au dat vestea imediat după infectare cu COVID-19
Gabriela Cristea

Problemele par că se țin în lanț în familia Gabrielei Cristea. Întreaga familie a fost infectată cu COVID după o vacanță petrecută în china, iar acum, medicii i-au dat un nou diagnostic vedetei. 

Cât a fost infectat, Gabriela Cristea mărturisește că a dezvoltat atacuri de panică, dar și fobii, motiv pentru care o perioadă, emisiunea pe care o prezintă ”Mireasa – Capriciile iubirii”, este prezentată de Paula Chirilă.

Mai mult de atât, Gabriela Cristea povestește că era vaccinată, se testa în permanență și i-a fost destul de ușor să depășească boala, deși simptomele nu au fost prea plăcute. Vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu o oboseală cruntă și de asemenea nu a avut nici gust nici miros.

”Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des”, a mărturisit Gabriela Cristea într-o emisiune televizată.

Ce i-a spus medicul Gabrielei Cristea

Totul a fost suportabil până când au apărut atacurile de panică, motiv pentru care Gabriela Cristea a apelat la un psiholog. Verdictul acestuia? După o lună de la infectare apare depresia, care la unele persoane are forme agresive, pe când la alții lucrurile stau mai bine.

Gabriela Cristea nu neagă că ar suferi de depresie, însă spune că mintea a început să-i fie acaparată de fel de fel de gânduri, în special în perioada boli.

”Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mai povestit Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.