Diana Șoșoacă s-a vaccinat anti COVID-19. Dovada care schimbă totul

de:
13 oct. 2021
Diana Șoșoacă s-a vaccinat anti COVID-19. Dovada care schimbă totul

Diana Șoșoacă este cea care s-a opus luni la rând vaccinului anti-covid. Senatoarea a refuzat în repetate rânduri să poarte masca de protecție și a participat la majoritatea restricțiilor anti-vaccinare, însă acum pare că s-a răzgândit.

Ce s-a schimbat? Doar senatoare știe, căci zvonurile spun că Diana Șoșoacă, care se declara antivaccinistă completă s-ar fi imunizat deja.

Ca să nu mai vorbim de faptul că avem și o dovadă care ar confirma vaccinarea senatoarei. Pe Facebook, Diana Șoșoacă, proaspăt înscrisă într-un grup spune că ”Dacă m-am vaccinat am avut motivele mele personale de sănătate care nu privesc pe nimeni. Fiecare decide pentru el, e un drept constituțional”.

Practic, senatoarea ar confirma singură că s-a imunizat, contrar reacției acide pe care a avut-o după ce au apărut zvonurile referitoare la vaccinarea ei.

 

Gurile rele spuneau că senatoarea s-ar fi imunizat în urmă cu mult timp, iar serul ales ar fi fost Sputnik sau mai bine zis Astra Zeneca. Cu toate astea, Diana Șoșoacă a negat vehement că s-ar fi imunizat.

S-a vaccinat sau nu Diana Șoșoacă?

Pentru ea, vaccinarea reprezenta un experiement, recomandându-le românilor să-i urmeze exemplul și să aleagă libertatea. Întrebarea este ce exemplu? Căci dovezile spune altceva.

Eu, Senator al României, Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint articolele calomnioase din presă în care se afirmă că m-aș fi vaccinat!

NU M-AM VACCINAT! NU MA VACCINEZ! NU MĂ SUPUN ACESTUI EXPERIMENT ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ ÎMI URMAȚI EXEMPLUL! AM ALES LIBERTATEA!”, spunea Diana Șoșoacă după ce au apărut zvonurile conform cărora s-ar fi imunizat.

Nu știm ce a făcut, de fapt, Diana Șoșoacă, cert este că atitudinea anti-vaccinistă a senatoarei a influențat mulți cetățeni. Într-o comună din țară a fost blocată o campanie de vaccinare după ce senatoarea a făcut un live pe Facebook referitor la vaccin.

Mai mult de atât, artistul Mihai Trăistariu este de acord cu ce spune senatoarea, el mărturisind că o susține chiar și pentru funcția de președinte al țării dacă se pune problema.