Doliu în România! A murit unul dintre cei mai cunoscuți miliardari! Ion Țiriac a spus adio

de:
21 sept. 2022
Doliu în România! A murit unul dintre cei mai cunoscuți miliardari! Ion Țiriac a spus adio

Unul dintre cei mai cunoscuți miliardari a încetat din viață. Mii de români îi cumpărau produsele, fiind extrem de apreciate pe piața românească, atât din punct calitativ cât și cantitativ. 

S-a stins din viață un mare miliardar. Vorbim despre Bruno Bonduelle, fostul CEO al gigantului „Bonduelle”, care a murit la vârsta de 89 de ani. Acesta a condus compania în perioada 1985 și 1994 și a fost puternic implicat în promovarea regiunii Lille, iar după numele său probabil vă dați seama deja despre ce brand este vorba.

Compania pe care a condus-o cu drag în descrie ca fiind un jucător cheie care a reușit să se extindă la nivel internațional într-un timp record. Ion Țiriac, cel mai bogat om din România i-a spus și el adio. Românul a avut și el ceva probleme de sănătate, dar le-a trecut cu bine și acum este în mare formă.

”Bruno Bonduelle a fost un jucător cheie în transformarea grupului, pe care l-a susținut în extinderea acestuia în Franța și la nivel internațional prin extinderea activității în Spania, Portugalia și Europa Centrală

Salutăm memoria unui mare căpitan de industrie al cărui spirit antreprenorial și îndrăzneală au permis dezvoltarea economică și socială a multor actori din metropola Lille”, a menționat compania într-un comunicat de presă.

Cifra de afaceri a Bonduelle s-a apropiat de 3 miliarde de euro

Să nu uităm că Bonduelle a investit enorm și în promovarea regiunii Lille, pe lângă sarcinile sale de conducere. Acesta a fost de asemenea președinte al Asociației pentru Promovarea Internațională a Lille Métropole, președinte al asociației patronale Comité Grand Lille, sponsor al candidaturii Lille la Jocurile Olimpice din 2004 și președinte al Camerei de Comerț și Industrie, Lille Metropole.

Iar rezultatele se văd la capitolul financiar. În anul financiar 2021-2022, care s-a încheiat la finele lunii iunie, Bonduelle a reușit să realizeze o cifră de afaceri de nu mai puțin de 2,9 miliarde de euro.

Românii care obișnuiau să achiziționeze produsele Bonduelle nu trebuie să fie îngrijorați, în condițiile în care cel mai probabil nu vor exista probleme în rafturile magazinelor după această veste tristă.