E.ON preia clienții ENEL România? Anunț de maximă importantă. Ce se intampla cu facturile

de:
07 mai 2023
E.ON preia clienții ENEL România? Anunț de maximă importantă. Ce se intampla cu facturile

E.ON România are planuri ambițioase și îi invită și pe clienți să țină cont de ele. Asta ar putea fi însă o lovitură pentru cei de la ENEL.

În cel mai recent anunț de la E.ON România, compania îi invită pe clienții noi, dar și vechi să își instaleze panouri fotovoltaice. A fost creat inclusiv un clip video în acest sens, pentru a atrage persoanele interesate.

E.ON le promite clienților facturi mult mai mici, dar și alte beneficii. Iar mulți ar putea să devină interesați de întreaga ofertă a companiei.

De asemenea, oricine poate să opteze pentru panouri fotovoltaice, în funcție de consumul necesar. Ce mai trebuie să știe cei care au deja un contract cu E.ON?

Dacă vor intra în ocontul E.ON Myline, toate informațiile necesare pot fi găsite acolo. De asemenea, aplicația le oferă clienților și alte beneficii pe care nu trebuie să la rateze. Iar cei care vor să afle mai multe nu trebuie decât să intre pe pagina oficială de Facebook a companiei, unde găsesc tot ceea ce au nevoie.

Ce vor să facă cei de la E.ON România

”10 pași de la instalarea panourilor fotovoltaice, la prosumator și facturi mai mici! Conceptul de prosumator a devenit foarte interesant atât pentru consumatorii rezidențiali, cât și pentru antreprenorii mici și mari în ultimii ani, datorită beneficiilor cu care această certificare vine la pachet. Citește pe #StatiaDeEnergie E.ON cum se traduce concret, calitatea de #prosumator.

Ai mai multe locuri de consum pe care vrei să le gestionezi ? Adaugă-le în contul tău E.ON Myline, și gata, ai totul într-un singur loc. Lui Cătălin îi place că îşi poate administra toate locurile de consum şi toate facturile, dintr-un singur loc. Vezi ce alte beneficii îți oferă aplicația mobilă”, se arată în anunțul celor de la E.ON România.

S-ar putea ca ENEL să aibă de pierdut teren, având în vedea că ofertele E.ON devin din ce în ce mai tentate pentru numeroși consumatori din România.