Elena Udrea, îmrăcată în haine de mii de euro, UMILITĂ în public de un bărbat: „Ați avut-o vreodată?”

07 oct. 2021
Elena Udrea, îmrăcată în haine de mii de euro, UMILITĂ în public de un bărbat:
Elena Udrea este fost ministru în perioada dominației PDL

Elena Udrea are multe dosare pe rol, o condamnare în primă instanță la 8 ani de închisoare, dar continuă să trăiască într-un lux greu de imaginat. Chiar și atunci când merge în parc, la plimbare cu fetița ei, ea adoptă ținute de mii de euro.

De altfel, încă din perioada în care era ministru, Elena Udrea avea în garderobă numai haine de lux, dar și genți al căror preț se ridica la peste 20.000 de euro. Și cu toate că este acuzată pentru că a prejudiciat statul român cu sute de milioane de euro, poate chiar miliarde, aceasta nu se sfiește să apară în fața judecătorilor cu accesorii care costă cât un apartament.

Astăzi, Elena Udrea a mers la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde trebuie să se judece apelul în dosarul în care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare. Este cel în care și Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare pentru finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009.

Elena Udrea a fost astăzi fugărită și umilită de celebrul protestatar Ceaușescu, care nu ratează momentele în care politicienii sau mogulii trebuie să se prezinte în fața judecătorilor.

Elena Udrea, umilită la maxim, în hainele ei de mii de euro

„Ce faceți, doamna Corleone? Corleone de Romania. Ce faceți, doamna Udrea. Uitați, am o întrebare. Știți cumva ce bancnotă este asta? Ați avut-o vreodată? 1 leu! Ce spuneți? Ați cumpărat ceva? O divă – faceți parada modei”, i-a strigat acesta în timp ce o urmărea pe stradă.

În luna mai a anului 2017 procurorii DNA i-au trimis în judecată la Instanța Supremă pe fostul ministrul al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, pentru instigare de luare de mită și spălarea banilor pe fostul secretar general de la Ministerul Dezvoltării, Gheorghe Nastasia, pe fostul președinte al Consiliul Județean Tulcea, Victor Tarhon, pentru luare de mită, pe Ioana Băsescu pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor și pe Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Procurorii arată în rechizitoriu că în anul 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracțiuni de corupție, delapidare și evaziune fiscală, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în această campanie electorală.