Elena Udrea revine puternic în jocurile puterii! Ce super echipă din Liga 1 va sponsoriza și cu ce scop. Nume grele implicate

03 oct. 2021
Elena Udrea revine puternic în jocurile puterii! Ce super echipă din Liga 1 va sponsoriza și cu ce scop. Nume grele implicate
Elena Udrea

Elena Udrea are multe dosare penale pe rol și este acuzată că a devalizat jumătate de țară. Pagubele pe care le-a provocat României sunt uriașe. Venită dintr-un sat din Buzău, mediocră la școală, aceasta a reușit să se inflitreze în lumea oamenilor influenți.

S-a căsătorit cu Dorin Cocoș, fost șofer pe microbuz, îmbogățit peste noapte, fost pușcăriaș și s-a înconjurat de lux. De aici doar un pas până la a pătrunde în lumea politică. Traian Băsescu a fost cel care a promovat-o și a transformat-o în cea mai puternică femeie din România la un moment dat.

Aceasta făcea și desfăcea contracte, care prejudiciau statul român și într-un timp record a strâns în conturile sale sute de milioane de euro. Cu toate acestea, Justiția a permis devalizarea bugetului României și abia după ce Traian Băsescu nu a mai fost președinte au fost deschise o serie de dosare penale, care nu s-au finalizat nici acum.

Elena Udrea a făcut închisoare și în România și în Costa Rica, dar fire extrem de puternică, a revenit cu zâmbetul pe buze pe plaiurile mioritice și cu conturile pline. A reușit să-și transfere banii pe alte nume, iar acum construiește cel mai modern complex rezidențial în Cluj, unde investiția este de sute de milioane de euro.

A bifat și câteva operații estetice, care au transformat-o în rău. Buzele ei arată ciudat, în special atunci când vorbește și mulți au criticat-o spunând că medicii au mutilat-o. Rezultatul nu este atât de grav, dar este vizibilă o modificare în zona buzelor.

Condamnată la închisoare, Elena Udrea se lăfăie în milioane de euro și visează la politica mare

Între timp a primit în primă instanță o condamnare de 8 ani și a început judecata pentru dosarul Hidroelectrica, unde a acordat contra unei șpăgi de aproape 5 milioane de dolari, un contract pe energie lui Bogdan Buzăianu, aducând prejudicii României de miliarde.

Acum Elena Udrea a revenit în jocurile puterii. Aceasta a fost văzută recent la aniversarea lui Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, alături de oameni grei din PSD, Vasile Dâncu și Marcel Ciolacu, practic conducătorii partidului.

Conform jurnaliștilor de la Gazeta de Cluj, Elena Udrea va sponsoriza CFR Cluj prin intermediul Transilvania Smart City (TSC), afacerea ei imobiliară, care a primit avizele să se construiască în apropierea fostei rampe de gunoi a Clujului (Pata Rât).

Scopul este, însă acela de a reveni în zona puterii și a ajunge să aibă din nou un cuvânt de spus în zona politicii. Mai multe surse au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că Elena Udrea nu a renunțat niciodată la ideea de a reveni în prim plan și a-și recăpăta influența pierdută. Ba chiar și visul ei prezidențial este încă viu în mintea ei.

Ultimele sondaje arată PSD în creștere, iar Elena Udrea pare că și-a ales partidul, unde să facă lobby. Nu trebuie uitat că Vasile Dîncu este practic creierul Partidului Social Democrat în momentul de față și că acesta și în trecut a avut un cuvânt greu de spus în absolut toate jocurile puterii.