ENEL, anunț urgent pentru toți clienții! Ce trebuie să faceți rapid dacă vreți facturi mai mici la curent

de:
17 apr. 2023
ENEL, anunț urgent pentru toți clienții! Ce trebuie să faceți rapid dacă vreți facturi mai mici la curent

ENEL România a emis un avertisment pentru toți clienții săi. Cei care vor facturi mai mici nu trebuie în niciun caz să facă anumite lucruri. 

Știm prea bine că facturile au tot crescut. Și tocmai din acest motiv, cei de la ENEL vin cu o recomandare importantă pentru toți clienții. Aceasta este valabilă atât în perioada sărbătorilor pascale, cât și după.

Pentru că multe gospodine au preparat diferite mâncăruri, e nevoie de o atenție sporită în bucătărie. Anumite greșeli ne pot majora semnificativ factura la energie ori gaze.

ENEL le recomandă clienților să nu uite robinetul porni când spală vase și să opteze pentru vase de sticlă atunci când prepară anumite mâncăruri la cuptor.

De asemenea, companie spune că risipa alimentară poate fi evitată, dacă anumite alimente ajung să fie congelate în loc să fie aruncate. Atenție mare și la televizor, dar și la centrala termică.

Ce trebuie să știe clienții ENEL România

Un televizor deschis continuu consumă curent, iar dacă stai cu ferestrele deschise consumi mai mult gaz și cu siguranță nu îți dorești o factură mai mare după perioada sărbătorilor pascale. Iar ENEL mai are și alte recomandări importante, care pot fi consultate pe site-ul oficial.

”Se spune că de Paște e bine să te înnoiești pentru un plus de noroc. Zilele acestea, #FiiSmartPeEnergie și adoptă noi obiceiuri de consum și planeta îți va mulțumi: Închide robinetul când speli vasele; Folosește vase din sticlă la cuptor, pentru a găti mai repede mâncarea; Evită risipa alimentară și congelează ce rămâne în plus; Nu lăsa televizorul deschis, dacă nu îl folosești.

Setează o temperatură optimă acasă, dacă stai cu ferestrele deschise. Îți dorim momente memorabile alături de cei dragi! Știi cât de rapid îți creezi un cont MyEnel, ca să-ți administrezi cu ușurință contractul de energie? Intră pe website și completează câmpurile din pagină cu codul de client”, a transmis ENEL România.