Ești brunetă? Iată ce culori de haine ți se potrivesc cel mai bine

18 aug. 2020
Ești brunetă? Iată ce culori de haine ți se potrivesc cel mai bine

Hainele potrivite sunt alese în funcție de multe variabile, iar culoarea părului este una dintre ele. Brunetele pot fi descrise ca pasionale, atente și intense. Haideți să aflăm în continuare ce culori de haine li se potrivesc acestora.

Unei brunete, culoarea roșu i se potrivește ca o mănușă. Nicio altă culoare nu reușește să scoată în evidență mai bine pasiunea ce te caracterizează. Culoarea funcționează ideal pentru rochii de petrecere, ce îți vro oferi un aspect șic. De asemenea, roșul poate fi folosit și la întâlniri de afaceri. Poți alege un costum roșu clasic sau o combinație de pantaloni de această culoare, care pot fi chiar și din piele.

„Fuchsia este alegerea ideala daca vrei sa adopti un aspect sic. Aceasta culoare poate functiona cel mai bine la rochii indraznete de petrecere.

Galbenul calm si mai rece te poate avantaja, poate crea un impact pozitiv. Ai grija, insa: nu folosi nuante orbitoare, prea luminoase.

Verde. O alta combinatie atragatoare poate fi obtinuta cu ajutorul nuantelor de verde asociate cu siluete de tip con. Alege un verde inchis sau intunecat in cazul unor intalniri de afaceri sau ocazionale si un verde smarald, daca e vorba de o petrecere.

Albul este de ales, daca vrei sa iti dezvalui senzualitatea. In plus, avantajul acestei nonculori este ca se potriveste in orice context,” noteaza aflacum.ro.

Încearcă inclusiv culoarea roz, pentru a te transforma dintr-o brunetă pasională și aprinsă într-o tipă plină de drăgălășenie. Culoarea aceasta, dacă e aleasă în variante nu prea palide, e ideală pentru femeile romantice și feminine.

„Albastrul inchis pentru afaceri si pentru serviciu, albastrul electric sau luminos pentru ocazii speciale, precum si albastru pal pentru intalniri romantice – sunt variantele optime pentru o bruneta. In schimb, turcoazul trebuie ales cu atentie pentru a fi in ton cu pielea.

Movul (atat nuantele deschise cat si cele inchise) ofera o imagine speciala unei brunete.

Negrul e potrivit, atat la birou cat si la petreceri. Atentie, insa, la forma articolelor de imbracaminte, care nu ar trebuie sa fie prea deschise, de vreme ce negrul insusi sugereaza deja anumite proportii de atractie,” adaugă aflacum.ro