Ești client CEC Bank? Dacă nu, vei dori să fii! Cum poți să încasezi bani rapid. Anunțul făcut de bancă va bucura pe toată lumea

de:
28 mart. 2023
Ești client CEC Bank? Dacă nu, vei dori să fii! Cum poți să încasezi bani rapid. Anunțul făcut de bancă va bucura pe toată lumea

Clienții CEC Bank ar fi bine să știe cum pot scoate bani de pe card rapid, fără prea multe bătăi de cap. Sunt câteva lucruri pe care nu mulți le-au luat în calcul.

Odată cu evoluția tehnologiei, apar și noi oportunități, iar aici vorbim despre multe sectoare. După ce ING Bank a extins plata contactless, la fel ca și Banca Transilvania, iată că nici CEC Bank nu rămâne mai prejos.

Banca vine cu un anunț important pentru toți clienții săi. Știai că nu ai nevoie de card bancar pentru a retrage bani de la un bancomat? Nu ai nevoie de cât de un smartwatch sau de un smartphone.

Numărul bancomatelor contactless puse la dispoziție de CEC Bank a tot crescut. Astfel, sunt șanse mari să găsești unul când nu ai cardul la tine și vrei să scoți niște bani.

Anunțul făcut de CEC Bank pentru clienții săi

Folosești telefonul, sau ceasul, iar procedura este una extrem de simplă. Mai mult de atât, nu vei mai fi nevoit nici să ai cardul după tine tot timpul.

Și asta nu este singura noutate adusă la înaintare de CEC Bank. Reprezentații băncii spun că taxele și impozitele pot fi plătit prin aplicația pusă la dispoziție, CEC app. Trebuie urmați niște pași foarte simpli, iar mai apoi, plata poate fi realizată, fără alte drumuri și într-un timp destul de scurt.

”Ai ieșit la alergat, ți-ai uitat cardul acasă și ai nevoie să scoți bani de la bancomat. Ce faci în situația asta? Simplu! Retragi bani contactless de la ATM-urile CEC Bank cu telefonul sau smartwatch-ul.

Știi cât de simplu poți plăti taxele și impozitele din aplicația CEC app? Dacă nu știi, îți spunem noi: intri în meniul principal; selectezi secțiunea Taxe și Impozite și completezi câmpurile necesare; verifici sumele și plătești online. PS. Dacă plătești până pe 31 martie, ai reducere de 10%.”, este anunțul făcut de CEC Bank.