Ești client ENEL sau E.ON? Informare de ultimă oră de la furnizor. Aceste facturi sunt GRATUITE

de:
01 apr. 2023
Ești client ENEL sau E.ON? Informare de ultimă oră de la furnizor. Aceste facturi sunt GRATUITE

Fie că ești client ENEL, ENGIE, ori E.ON, poate nu ești la curent cu ultimele modificări. Mulți români au primit cardul de energie din partea Guvernului României. 

Banii de pe acest card pot fi folosiți pentru a plăti factura la energie, fie ea la ENEL, ENGIE, sau E.ON. Practic, facturile tale lunar vor fi gratuite, dacă știi cum să folosești acest card de energie.

Și totuși cum se folosește și ce avem de făcut? E.ON a emis o notificare în acest sens. Și clienții ENGIE sau ENEL ar fi bine să țină cont de ea, pentr că lucrurile pot fi similare.

Astfel, prima oară, clientul trebuie să descarce factura PDF, fie pe telefon fie pe laptop. Se face apoi o poză a cardului de energie, dar și buletinului, iar mai apoi se achită factura de consum cu cardul de energie.

Cum plătești facturile la ENEL, ENGIE ori E.ON cu un card de energie

E.ON România le reamintește celor care aleg să plătească prin intermediul Poștei Române că aici, transferul durează. De asemenea, clienții nu trebuie să fie speriați dacă nu primesc confirmarea de plată.

Acest lucru poate să dureze chiar și 5 zile, în condițiile în care documentele trebuie verificate cu mare atenție.

” ̦ ̦̆ ̂ ? Descarci factura PDF pe telefon sau laptop. Faci poze după cardul de energie și cartea de identitate a beneficiarului. Achiţi factura de consum folosind cardul de energie. PS: Sumele achitate online pe site-ul Poștei Române, prin cardurile de energie, au un termen de transfer de 10-11 zile lucrătoare.

În 5 zile vei primi pe mail confirmarea verificării documentelor și chitanța aferentă plății sumei către E.ON. Transferul sumelor către noi va fi facut de către CNPR după această confirmare și poate dura până la 10-11 zile lucrătoare. Abia apoi, soldul tău la noi va fi actualizat”, informează E.ON România.