EXCLUSIV. Lovitură de teatru! Cine îi trimite Anamariei Prodan mesaje dure în numele Corinei Bilcon

19 oct. 2021
EXCLUSIV. Lovitură de teatru! Cine îi trimite Anamariei Prodan mesaje dure în numele Corinei Bilcon

Lovitură de teatru în scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara a primit mai multe mesaje subtile care păreau a fi din partea Corinei Bilcon, dar adevărul este altul.

Până acum o săptămână nimeni nu a auzit numele Corina Bilcon. Nu era nicio imagine cu ea nicăieri, ele apărând ulterior de abia la finalul săptămânii.

Oricum ar fi, săptămâna trecută pe Instagram găseam o singură tânără cu numele Corina Bilcon, care are profilul privat și un număr de 422 de urmăritori, iar acum vine marea surpriză.

Corina Bilcon există sau nu?

Ulterior, pe rețelele de socializare mai apărut un alt cont de Instagram, cu același nume, Corina Bilcon, iar respectivul cont a postat diferite Instastory-uri, dar și trei fotografii în care Corina Bilcon este alături de Laurențiu Reghecampf.

Credeți că asta e tot? Ei bine, nu. Încă trei conturi de socializare cu numele Corina Bilcon au mai apărut, toate cu aceași poză de profil. Moment janant? Chiar mai mult de atât, iar iubita lui Laurențiu Reghecampf cu siguranță a observat și el, căci în câteva ore, pe contul ei oficial a apărut descrierea: ”Singurul cont Real! Oricare alt cont asociat cu numele și imaginea mea este FALS”.

Nu știm cine a creat cele patru conturi de socializare noi în doar câteva ore, cert e că este cu siguranță cineva care o amăgește pe Anamaria Prodan, iar asta se poate observa din mesajele contate pe contul respectiv.

Toate imaginile publicate sunt cu Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon, iar descrierile întrec imaginația oricui. Întrebarea este cine stă în spatele lor?

Mesaje cu subînțeles pentru Anamaria Prodan

”Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur”, scrie așa zisa Corina Bilcon pe contul recent făcut de Instagram.

O altă postare de pe același cont spune că relația celor doi este mai intensă decât s-ar fi gândit oricine. Ba mai mult de atât, autoarea postării scrie că nu e interesată nici de părerea celor din jur, mesaj care cel mai probabil a scos-o din minți pe Anamaria Prodan atunci când l-a citit.

”Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă.

Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, se mai arată în postare.