Gigi Becali și Diana Șoșoacă s-au vaccinat anti COVID-19! Avem dovadă clară

de:
22 oct. 2021
Gigi Becali și Diana Șoșoacă s-au vaccinat anti COVID-19! Avem dovadă clară

Gigi Becali și Diana Șoșoacă nu au susținut niciodată vaccinul anti-covid sau restricțiile impuse de autorități. Drept urmare, senatoarea a blocat mai multe campanii de vaccinare din țară, a fost sancționată în repetate rânduri și încă nu s-a oprit.

Ce nu înțelege nimeni este înverșunarea senatoarei, care conform ultimelor dovezi ar fi deja vaccinată de ceva timp, dar coninuă să le recomande românilor să se imunizeze.

Vaccinarea lui Gigi Becali și a Dianei Șoșoacă a fost confirmată de fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, într-un grup din care fac parte zeci de ziariști. Alexandra Păcuraru, a anunțat că a văzut două certificate de vaccinare, iar unul dintre ele îi aparțile chiar lui Gigi Becali și al doilea al Dianei Șoșoacă, senator independent, scrie jurnalistul Victor Roncea, pe Activenews.ro.

Informația pare a fi cât se poate de reală în condițiile în care ziarista nu a primit nici o replică și nici nu a fost chestionată pe tema răspândirii de informații false / neverificabile de către colegii ei de grup sau chiar de către administratorul grupului, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Alexandra Păcuraru se arată revoltată ce se întâmplă în spitalele din România, unde nici măcar persoanele vii sau cele decedate nu mai au loc. Mai revoltător de atât este însă, în opinia jurnalistei faptul că senatoarea Diana Șoșoacă și patronul FCSB, Gigi Becali sunt vaccinați complet, dar îndeamnă populația la nevaccinare.

Buna dimineața. Sigur ca ajuta! Sigur ca da! Voi prezenta mesajul diseară in cadrul emisiunii mele. Este strigător la cer ce se întâmpla in spitalele din ro, nici cei morti nici cei vii nu mai au loc. Și revoltător este ca am văzut doua certificate de vaccinare unul a lui Becali al doilea a Dianei Sosoaca care in continuare in spațiul public îndeamnă la nevaccinare…”, a scris Alexandra Păcuraru.

De unde a obținut informațiile

Fiica patronului Realitatea Plus a refuzat să spună de unde are aceste informații medicale, adăugând că nici nu se pot arăta în condițiile în care sunt documente personale.

Pe de altă partea ea a reamintit că o bună parte din decese este înregistrată la persoane nevaccinate, care ulterior regretă că nu s-au imunizat la timp.

”Fiind doc medicale personale nu am voie sa zic nici sursa nici sa le arat dar am rugat instituțiile statului sa își facă treaba sa ii oprească din aceasta propaganda anti vaccin dacă așa este. Medicii din spitalele din tara spun ca peste 90% din cei Care mor sunt nevaccinați și este foarte trist ca pe patul de spital mor cu regret ca nu s-au vaccinat și fără un preot alături de ei. Am difuzat imaginile cu parintele care a intrat la ATI, in costum de pandemie! E nevoie de iubire de semeni și unitate! Va imbratisez cu drag!”, este mesajul Alexandrei Păcuraru.