Horoscop, Decembrie 2019. Ce zodii vor avea un final de an tragic! Doi nativi vor suferi crunt

28 dec. 2019
Horoscop, Decembrie 2019. Ce zodii vor avea un final de an tragic! Doi nativi vor suferi crunt
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Horoscop, Decembrie 2029. Mai multe zodii vor avea un final de an tragic. Doi nativi vor suferi crunt la sfârșitul acestei luni. Astrologul Mariana Cojocaru vă avertizează!

Potrivit acesteia, gemenii au mari probleme pe final de an. Eclipsa Inelară de Soare vă va face să aveți un sfârșit de decembrie tragic. Veți avea probleme în familie, pe plan financiar, profesional și în dragoste. În această perioadă, foarte mulți nativi nu-și găsesc calea spre o viață mai bună, nu găsesc soluții și totul se complică.

Leii au probleme cu sănătatea. Elipsa Inelară de Soare le provoacă insomnii. Aveți tendința să căutați acul în carul cu fân. Nu veți ști să rezolvați mici probleme care vă dau dureri de cap. Relaxați-vă și încercați să dormiți mai mult!

Scorpionii și balanțele sunt cei mai afectați

Veți avea probleme în relația de cuplu, în relația cu familia, dar și în carieră. Balanța trece printr-o perioadă plină de frământări. Se pune problema unui divorț. Apar certuri în cuplu și vor fi foarte multe tensiuni în casă.

Pești- Incendii și explozii pe Destin.

”De ce? Pentru că Malefica Lilith are aceeași semnificație cu Eclipsa. Cum este Eclipsă Inelară de Soare și Luna e conjunctă cu acest Soare din Capricorn, iubirea e o chestiune de complezență, chiar și la cei care se cred iubiți. Eclipsa e în relație cu amorul.”, spune Maria Cojocaru, potrivit kfetele.ro.