Horoscop Mihai Voropchievici. Care este cea mai periculoasă zodie. Previziuni inedite ale celebrului numerolog

11 nov. 2020
Horoscop Mihai Voropchievici. Care este cea mai periculoasă zodie. Previziuni inedite ale celebrului numerolog
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile se pot comporta diferit atunci când au o criză de nervi, unele sunt mai liniștite, altele sunt gata să distrugă tot ce este în jurul lor. Este important să cunoaștem cum se manifestă fiecare zodie împarte ca să știți cum să vă comportați cu ele în asemenea situații.

Horoscop Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a povestit la Antena3 care sunt calitățile principale atunci când o zodie este enervată și frustrată. Află mai jos care este cea mai periculoasă zodie, de care trebuie neapărat să te păzești și să fii cât mai atent.

Zodia Berbec

Zodia Berbec poate să-și țină emoțiile în frâu, dar dacă o enervezi prea tare te poate distruge în câteva minute. Zodia de foc este foarte agresivă verbal, dar și fizic. Un plus major este că nu o să lovească într-un om, dar în perete sau o să fărâme un scaun. În schimb, nu controlează cuvintele pe care le scoate pe gură.

Zodia Taur

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt buni la inimă și răbdători cu oamenii. Dar are și el un vârf, pentru că nu poate să suporte când în mod repetat îl superi. Mai bine să nu-i pui răbdarea la încercare că te mănâncă de viu. Este de necontrolat când persoanele depășesc orice limită cu el.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt imprevizibili, întrucât niciodată nu știi cum o să reacționeze într-o ceartă. Câteodată pot fi liniștiți și înțelepți, alteori pot ieși din gura lui cele mai dure cuvinte, care pot lovi în locuri sensibile ale omului. Este recomandat să nu vă certați cu ei, deoarece nu aveți șanse să rămâneți învingător.

Zodia Rac

Acești nativi sunt extrem de periculoși la nervi și sunt considerați ca fiind cei mai înflăcărați într-o ceartă. Cu toate că pare că spune prima cei vine în gând, în realitate nu e așa. Mai întâi de toate, analizează situația și trântește cele mai grele cuvinte pe care le-a putut găsi în creierul lui. Pot fi violenți nu doar verbal, dar și fizic. Mare atenție!

Zodia Leu

Leu nu este periculos, întrucât se supără la fiecare fleac și chiar dacă e enervat nu își poate permite să-și arate emoțiile adevărate. Acest nativ știe că dacă își demonstrează nervii, înseamnă că este slab de fire și nu poate face una ca asta. Poate arăta că este nemulțumit de ceva, dar niciodată nu o să explodeze, deoarece știe că nu-l prinde bine.

Zodia Fecioară

Cu toate că fecioara este o fire calmă și răbdătoare, totul are un final. Dacă paharul de nemulțumire se umple până la capăt mai bine să fugiți, întrucât este gata să distrugă tot din jurul ei. Acest nativ nu se controlează la nervi, pentru că poate exploda o dată și să nu lase pe nimeni viu.

Zodia Balanță

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt echilibrate și concentrate într-o ceartă. Nu o să-l vezi cum țipă, urlă sau lovește, întrucât are la el cele mai distrugătoare cuvinte. Când îți este lumea mai dragă atacă în cel mai dureros punct. Mai mult, dacă simte că este în pericol, își scoate cele mai periculoase arme: cuvintele+inteligența.

Zodia Scorpion

Scorpionul este considerat cel mai periculos nativ din zodiac, pentru că la nervi are cele mai neașteptate reacții. Niciodată nu se ține sub control și țipă în orice moment când este pus la încercare. De asemenea, această zodie nu o să uite niciodată răul pe care la primit de la un om.

Zodia Săgetător

Zodia săgetător este răzbunătoare și dacă e supărată, nu rabdă foarte mult. Poate să dea cu tine de pământ dacă întreci orice măsură. Nu așteaptă să primească prima un pumn, dar a poate începe chiar săgetătorul războiul.

Zodia Capricorn

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiac se pot enerva, dar le trece foarte repede. Sunt unicii din zodiac care pot înjura un om și peste câteva minute să le spună cât de tare îi iubesc și țin la el. Când este provocat se comportă ca un animal sălbatic, dar repede se liniștește, pentru că îi consumă prea multă energie.

Zodia Vărsător

Vărsătorul este cel mai diplomat la nervi, pentru că preferă să te ignore. Exact prin asta enervează oamenii din jurul lor, întrucât nu reacționează cum se așteptă de la bun început. Preferă să te lovească pe la spate sau să pălească în așa fel încât dușmanul lor nici nu o să vadă că lovitura a venit de la ei.

Zodia Peștii

Acest nativ se comportă așa cum a trecut ziua lor. Spre exemplu, dacă a fost o zi frumoasă și norocoasă pentru pești nu o să-i enervezi cu nimic în lume, dar dacă au avut o zi oribilă, pot cade într-o criză de nervi doare în câteva secunde de la cele mai simple cuvinte.