HOROSCOP rune 10-17 octombrie cu Mihai Voropchievici. Previziuni complete. Un nou început pentru o zodie

09 oct. 2021
HOROSCOP rune 10-17 octombrie cu Mihai Voropchievici. Previziuni complete. Un nou început pentru o zodie
Mihai Voropchievici este cel mai renumit numerolog din România

Horoscop rune 10-17 octombrie cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor. În timp ce anumite semne zodiacale vor avea parte de schimbări complete altele s-ar pute trezi în cea mai furtunoasă perioadă a vieții lor.

În săptămâna următore, horoscopul runelor spune că Berbecul trebuie să fie mai atent ca niciodată. Să nu se gândească nici măcar o secundă să dea bani cu împrumut, căci totul s-ar putea întoarce împotriva lui.

Și nativii zodiei Taur vor avea o săptămână grea, spune Mihai Voropchievici. Vor avea parte de niște încercări la care nu se așteptau și e nevoie de putere pentru a le depăși.

Gemenii devin greu de înțeles în următoarele zile. Nu mai vor să comunice, iar cei din jurul lor nu vor mai sta să îi înțeleagă.

Nativii zodiei Taur vor avea parte de o săptămână furtunoasă. Mihai Voropchievici le recomandă să rămână cât mai calmi și optimiști, căci toată situația se va redresa.

Horoscop rune 10-17 octombrie cu Mihai Voropchievici. Cea mai fericită zodie

Leii vor fi în schimb mai comunicativi ca niciodată, însă evident, cu un interes ascuns, iar până nu vor obține ce își doresc, nu vor renunța.

În cazul Fecioarelor, Mihai Voropchievici le recomandă celor născuți sub acest semn zodiacal să scape măcar puțin de griji și să se relaxeze. Indiferent că au pe cineva bolnav, sau sunt într-o situație care îi strează, este suficient timp pentru rezolvare.

Balanțele vor fi cele mai fericite în săptămâna următoare. Primesc vești bune și de ce nu, chiar și cadouri.

Pentru Scorpioni va fi o săptămână agitată. Simt nevoia de mai mult timp pentru muncă, familie, dar și timp personal.

Horoscop rune 10-17 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care își schimbă viața

Săgetătorii vor avea parte de tot ce își doresc în această săptămână. Visurile lor ar putea deveni realitate, iar aici vorbim și din punct de vedere personal, dar și financiar. Au parte de protectie divina.

Capricornii au chef de călătorii și cel mai probabil asta și vor face, imediat cum au ocazia.

Vărsătorii sunt pregătiți pentru o nouă viață. Au planul deja făcut și simt nevoia de o revigorare pe care nu au mai avut-o niciodată Iar cu responsabilitate potrivită, asta se va și întâmpla.

Nativii zodiei Pești ar trebui să fie mai răbdători. Vor avea și ei parte de lucruri bune, de împliniri, dar se știe deja că lucrurile bun vin pentru cei care așteaptă, deci… răbdare.