Horoscop: Zodia care te va trăda în luna octombrie. Nu mai știe ce își dorește

de:
30 sept. 2020
Horoscop: Zodia care te va trăda în luna octombrie. Nu mai știe ce își dorește
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

De multe ori persoanele cele mai apropiate ne trădează încrederea când ne așteptăm mai puțin, însă de această dată putem fi pregătiți. Nativii acestei zodii o vor lua razna în luna octombrie și nu vor mai știi ce își doresc cu adevărat, așa că există riscul să fi trădat.

Dacă ai în apropierea ta un nativ al zodiei Berbec, trebuie să fi extrem de vigilent în luna octombrie. Astrele indică o tensiune mare în viața acestei zodii și din păcate ar putea ajunge să își dezamăgească complet sufletul pereche.

În mod normal, barbecul nu este una dintre cele mai loiale zodii, însă vibrațiile din cea de a doua lună de toamnă vor amplifica acest lucru. Astfel, cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi extrem de agitați și vor căuta întotdeauna escapate sau aventuri.

Acest lucru nu va face altceva decât să încalce promisiunile față de persoana iubită și să creeze o ruptură mare între cei doi parteneri.

Partenerul berbecului va fi dezamăgit 

De asemenea, luna octombrie vine cu o serie de tentații de nerefuzat pentru nativii zodiei berbec. Ei vor fi dornici să se recunoască și să se afirme, iar acest lucru îl vor face doar cu ajutorul unor persoane noi care vor apărea în viețile lor.

Este posibil totodată să apară chiar și o persoană care să-i dea mintea peste cap, făcându-l astfel să uite de tot ceea ce are în prezent, inclusiv de partenerul său.