Îl recunoașteți? Este un cântăreț super celebru din România. Sursă de inspirație pentru tineri: drumul spre succes

07 aug. 2019
Îl recunoașteți? Este un cântăreț super celebru din România. Sursă de inspirație pentru tineri: drumul spre succes

Pentru mine succesul înseamnă să îmi creez un drum făcând ceea ce iubesc, alături de oameni pe care-i iubesc”, își începe Smiley povestea vieții lui, încununată de zâmbete și reușite profesionale, una după alta. Cântăreț, compozitor, producător muzical, prezentator și actor, Andrei Tiberiu Maria, așa cum este numele lui în buletin, pare că a avut cele mai bune ursitoare din lume pentru că a devenit un reper demn de urmat în toate aceste domenii.

Acum mai bine de 18 ani s-a alăturat trupei Simplu și pentru că iubea muzica mai mult decât orice și era recunoscător și fericit că poate cânta, zâmbea tot timpul. De aici și numele lui de scenă – Smiley = Zâmbărețul.

În anul 2008 și-a lansat primul album solo, premiat cu un disc de aur, iar în 2009 a pus bazele propriei case de producție, HaHaHa Production. Veteranul echipei de producători muzicali, care este alături de el de la începuturile proiectului, este Șerban Cazan. Acesta a luat nenumărate premii ale industriei și este practic creatorul multor hit-uri pe care le auziți la radio sau la tv.

“Am început totul din pasiunea mea pentru muzică, a fost un fel de inconștiență creatoare, în sensul că nu am luat în calcul și partea administrativă a businessului. M-am apucat efectiv de treabă, cu resurse minime și o mână de oameni, niciunul dintre ei manager. Întotdeauna am crezut că oamenii vor face diferența, în primul rând. HaHaHa Production a reușit să se impună mai ales prin calitatea compozițiilor și a producției musicale. Astăzi noi producem pentru trei sferturi dintre artiștii români.  M-am gospodărit mai mult singur până a venit fratele meu, Filip, manager la HaHaHa Production”, dezvăluie Smiley pentru Revista Capital.

Cine este Filip Maria?

Filip Maria are 29 ani și a absolvit Liceul Zinca Golescu din Pitești. În timp ce fratele lui Smiley a ales Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț, el s-a îndreptat spre UTCB Construcții Civile Industriale și Agricole, după finalizarea studiilor liceale. Filip iubește enorm muzica, dar dacă ar fi să încerce un duet cu Smiley, l-ar păstra doar ca amintire de familie.

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult. Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, ne-a povestit fratele celui mai iubit cântăreț din România.

Vezi interviu integral în numărul din Iulie al Revistei Capital. Încă îl mai găsiți la chioșcurile de ziare din România