ING Bank, anunț de maximă importanță pentru toți românii! Ce se întâmplă cu banii din conturi. Este valabil pentru clienții de la toate băncile

de:
09 apr. 2023
ING Bank, anunț de maximă importanță pentru toți românii! Ce se întâmplă cu banii din conturi. Este valabil pentru clienții de la toate băncile

Ai un credit ipotecar la ING Bank? Ar fi bine să știi că reprezentanții instituției bancare vin cu o ofertă dificil de refuzat. Este vorba despre creditul ING Ipotecar EcoLife.

Ce avantaje are un astfel de credit și de ce merită accesat? ING Bank vrea să îi respecte pe clienții care pun preț pe sustenabilitate. Iar creditul ING Ipotecar EcoLife este to ceea ce au ei nevoie.

Acest credit beneficiază de un extra discount de 0.2 p.p. faţă de dobânda standard (fixă sau variabilă), în momentul în care banii sunt destinaţi achiziţionării unei locuinţe care se încadrează în clasa energetică A şi al cărei an de construcţie este cel puţin 2021.

Iar vestea bună este că cei care vor un astfel de credit pot face o simulare cu calculatorul de credit ipotecar ING pentru a vedea care ar fi rata, dar și dobânda lunară.

ING Bank își răsplătește clienții

Și ING Bank spune că un astfel de credit reprezintă practic o recompensă pentru clienții care vor o locuință prietenoasă cu mediul. De asemenea, banca speră ca în acest mod să încurajeze astfel de achiziții în viitor.

„Observăm un interes tot mai mare din partea clienţilor noştri faţă de sustenabilitate. Ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor şi să-i ajutăm în procesul de tranziţie spre sustenabilitate prin soluţii reale. Prin introducerea discountului ING Ipotecar EcoLife ne dorim să recompensăm clienţii ING pentru alegerea unei locuinţe mai prietenoase cu mediul.

Astfel, sperăm să putem să încurajăm cât mai mulţi români să investească în imobile care consumă mai puţină energie în general şi oferă un confort locativ mai bun.”, a precizat Roxana Cristea, Head of Lending Retail Banking.

Ce alte avantaje mai au clienții ING Bank? Pot accesa nenumărate strategii de investiție. Printre acestea se numără: strategii tradiţionale, strategii integrate ESG, investiţii responsabile şi strategii cu impact (sustenabile).