Irina Tănase și Liviu Dragnea nu se mai căsătoresc. Dezvăluiri uluitoare făcute de iubita fostului lider PSD: ”Nu există nicio cerere”

15 oct. 2021
Irina Tănase și Liviu Dragnea nu se mai căsătoresc. Dezvăluiri uluitoare făcute de iubita fostului lider PSD: ”Nu există nicio cerere”

Irina Tănase și Liviu Dragnea urmau să se căsătoreasc și probabil asta se și întâmpla dacă fostul lider PSD nu ar fi fost condamant și ulterior închis la Penitenciarul Rahova.

Oricum ar fi, în toată perioada în care a fost încarcerat, Irina Tănase i-a fost aproape. Blondina a obținut titlu de mediator, la vizitat atât cât a putut și nu l-a lăsat singur nicio clipă, iar acum, cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Șocant este însă faptul că Liviu Dragnea nu cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase, după cum mărturisește chiar ea. Deși cei doi au vorbit despre asta un momentdat, de curând cei doi au închis subiectul, ba chiar iubita lui Dragnea spune că nu va exista nicio nuntă în viitorul apropiat.

Pentru a drege situația însă, ea a mai adăugat că dacă se va întâmpla cu siguranță nu va fi în mare secret organizată.

“E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret.”, a mărturisit Irina Tănase, pentru fanatik.ro.

Irina Tănase nu vrea să se grăbească

În timp ce Irina Tănase și-a conturat cariera în afaceri, Liviu Dragnea a fost închis, iar acea perioadă nu i-a adus liniște deloc, ba chiar l-a lăsat cu urmări.

Fostul lider PSD încearcă să-și reconstruiască imaginea, iar iubita lui e alături de el. Irina Tănase spune că este nevoie de răbdare pentru ca lucrurile să meargă mai departe, iar probabil cea mai fumoasă zi din viața lor va fi atunci când Liviu Dragnea își va reveni complet.

“Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri, nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a mai spus ea.