Iulia Vântur a revenit în România. Motivul real pentru care Salman Khan s-a despărțit definitiv de ea. Totul a fost făcut public

05 iul. 2022
Iulia Vântur a revenit în România. Motivul real pentru care Salman Khan s-a despărțit definitiv de ea. Totul a fost făcut public

Nu există niciodată fum fără foc. Luni de zile a scris presa despre faptul că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt la un pas de divorț, iar cei doi catalogau informațiile drept fake news. Iată că acum sunt în plin proces și scandalul nu lipsește din ecuație. Aceeași poveste a avut loc și în cazul Iulia Vântur – Salman Khan.

Cei doi au format un cuplu mult timp, dar actorul indian a evitat să-și asume oficial relația cu fosta vedetă PRO TV. Aceasta l-a așteptat mult timp. Își dorea familie și copii, dar în cele din urmă s-a dedicat total carierei. A devenit o cântăreață de succes în India și a avut norocul și să joace în câteva filme.

Iulia Vântur l-a iubit mult pe Salman Khan, care la rândul lui a ajutat-o mult să devină populară în lumea hindi. Însă relația dintre cei doi a luat sfârșit și asta pentru că el își dorește libertate și nu se poate dedica unei singure femei.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”, a mărturisit pentru playtech.ro o sursă din apropierea vedetei.

Cu ce se va ocupa Iulia Vântur în România

Între timp vedeta a revenit în România și pare că are de gând să și rămână. Ea se află în negocieri pentru un nou proiect de televiziune, așa că în curând s-ar putea să o vedem la unul din posturile de top în postura de prezentatoare. Nu va renunța nici la India pentru că și acolo și-a clădit o carieră de succes, dar fără relația cu Salman Khan nu mai este la fel de legată de această țară.

„Da, din nou în România, pentru că-mi place să revin. Mai ales după pandemie, mi-am stabilit un target, să vin cât mai des, să petrec timp cât mai mult cu familia, cu prietenii în locurile acestea, în care am trăit. Am străbătut toată America, am avut un turneu în Statele Unite, am fost în nouă orașe importante, publicul ne-a primit cu multă dragoste.

Își doreau un concert live și și-au revărsat cred toată bucuria asupra noastră. Mi-a plăcut mult de tot. Apoi am fost la Cannes, la Londra”, a declarat Iulia Vântur pentru aceeași sursă.