Iulia Vântur, acuzații extrem de grave. Ce se întâmplă cu adevărat în relația ei cu Salman Khan! Vedeta nu s-a mai putut abține

07 iul. 2022
Iulia Vântur, acuzații extrem de grave. Ce se întâmplă cu adevărat în relația ei cu Salman Khan! Vedeta nu s-a mai putut abține

Iulia Vântur a devenit subiect central în întreaga presă din România după ce a pus pe Instagram un citat profund, pe care mulți l-au interpretat ca un mesaj de despărțire de celebrul actor indian Salman Khan. Speculațiile au continuat, iar cei de la PlayTech au publicat un articol în care au citat o sursă din apropierea vedetei.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”, este declarația care a scos-o din minți pe Iulia Vântur.

Fosta vedetă PRO TV evită să răspundă speculațiilor apărute în presă, doar că de data aceasta nu s-a mai putut abține și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare prin care a dorit să lămurească lucrurile odată pentru totdeauna.

Iulia Vântur nu s-a mai putut abține

„Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație’. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles’ pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o ‘persoană apropiată a mea’ nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a transmis Iulia Vântur, în mediul online.

Vedeta locuiește în India de mai bine de zece ani și tot de atunci trăiește și o poveste complicată de iubire cu Salman Khan. Deși are peste 50 de ani, actorul continuă să fie unul dintre cei mai vânați burlaci din țara sa. De-a lungul timpului, el a fost surprins cu foarte multe femei, semn că nu i-a putut fi fidel 100% Iuliei Vântur.

Dar chiar și așa, cei doi continuă să fie împreună sau cel puțin asta dă de înțeles vedeta prin mesajul postat pe rețelele de socializare.