Iulia Vântur are un nou iubit? Vedeta a recunoscut totul chiar de Dragobete: „Eram mult prea epuizată…”. Ce s-a întâmplat cu Salman Khan

25 feb. 2023
Iulia Vântur are un nou iubit? Vedeta a recunoscut totul chiar de Dragobete:

Iulia Vântur a mers într-o vacanță în India acum mai bine de zece ani și de atunci viața ei s-a schimbat complet. L-a cunoscut pe Salman Khan, s-a îndrăgostit de el și a decis să lase România în urmă și să se mute cu celebrul actor, care a ajutat-o ulterios să-și clădească o carieră de succes.

Iulia Vântur a sperat ani de-a rândul că Salman Khan își va asuma relația oficial și că va renunța la alte aventuri, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Au existat momente în care cei doi s-au și despărțit, iar vedeta chiar anunța că vrea să petreacă mai mult timp în România și să-și găsească proiecte aici.

Au apărut apoi fotografii cu Iulia Vântur și alți artiști indieni și presa s-a grăbit să-i cupleze, dar se pare că singurul bărbat din viața fostei prezentatoare PRO TV rămâne Salman Khan chiar dacă el nu-i oferă atenția pe care ea o râvnește.

Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan?

Întrebată cum sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, de 14 februarie, dar și Dragobetele pe 24 februarie, Iulia Vântur a avut un răspuns care i-a întristat pe mulți.

„Muncind, deși în ultimele zile nu am mai putut să muncesc, am ieșit din circuit, nu am avut încotro, tocmai pentru că probabil eram mult prea epuizată și nu am avut grijă de mine cum trebuie.

Au fost multe proiecte pe care a trebuit să le ducem la bun sfârșit, așa că am fost puțin cam prea ocupată în ultima vreme. De asta cred că am și răcit, m-am și îmbolnăvit. Altfel e ok, revin în câteva zile.”, a spus Iulia Vântur, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Cătălin Măruță a fost și el curios să mai afle detalii picante din viața fostei sale colege, dar a aflat că și de Ziua Îndrăgostiților aceasta a petrecut tot singură.

„Dragostea se exprimă prin dulcegării!… Dacă îți imaginezi că putem ieși așa, la masă, fără să fim deranjați….Chiar nu am niciun plan, eu muncesc de Ziua Îndrăgostiților!”, a spus Iulia Vântur la PRO TV.