Iulia Vântur renunță la India și revine în România? Ce s-a întâmplat între ea și Salman Khan. Decizia neașteptată luată de vedetă: ”M-a durut…”

de:
16 mart. 2023
Iulia Vântur renunță la India și revine în România? Ce s-a întâmplat între ea și Salman Khan. Decizia neașteptată luată de vedetă: ”M-a durut...”

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu ani buni, iar mai apoi s-a aflat că aceasta formează un cuplu cu Salman Khan. Se pare însă că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par.

Mulți se întreabă dacă Iulia Vântur se va întoarce înapoi în România, însă aflați că în ciuda dificultăților întâmpinate într-o țară străină, vedeta nu e dispusă să renunțe atât de ușor.

I-a fost greu în India, a vrut să schimbe reguli, dar nu a putut, însă mai apoi și-a dezvoltat o anumită toleranță, lucru care a salvat-o și de altfel a făcut-o să se integreze acolo. A rămas pentru Salman Khan de fiecare dată, dar la un moment dat, când relația lor se răcise în urmă cy aproximativ un an, chiar se gândea să revină în România. Acum s-a răzgândit din nou.

”Primii ani au fost de descoperiri, fascinații, cunoștințe noi, prieteni. Dar am dat cu capul de multe ori și m-a durut, m-am înverșunat și am încercat să schimb regulile Indiei, până când am înțeles că nimic nu e bun sau rău esențial, că trebuie să am toleranță, deschiderea să văd și dincolo de ce am învățat eu că e „potrivit”, a povestit vedeta, pentru viva.ro.

Iulia Vântur și dificultățile din India

Iar dezvăluirile nu se opresc aici. Iulia Vântur spune că simțea la un moment dat că valorea nu îi este recunoscută și că nimic din ce a făcut ani buni nu înseamnă ceva acolo.

Pe de altă parte, lucrurile aveau să se schimbe în timp, astfel că acum vedeta se bucură de un succes imens și nici că ar renunța la așa ceva pentru a reveni în țară.

”Au fost multe momente în care am simțit că valoarea nu îmi este recunoscută, că munca pe care am depus-o atâția ani nu cântărește, nu înseamnă nimic. Mi-au trebuit ani de zile, de muncă, de perseverență, în care a trebuit să demonstrez că-mi merit locul în această industrie, că aduc ceva diferit. 

Sunt oameni cu care am lucrat din prima zi aici și care-mi spun că sunt mândri de evoluția mea. Și ei simt de parcă ar fi propria lor reușită, pentru că au fost alături de mine atunci când mă luptam pentru a-mi depăși barierele”, a mai povestit ea.