La ce te gândești prima dată când vezi această imagine? Ești o persoană negativă sau pozitivă?

25 oct. 2019
La ce te gândești prima dată când vezi această imagine? Ești o persoană negativă sau pozitivă?

Imaginile și ceea ce gândești în momentul în care vezi o imagine poate spune foarte multe lucruri despre tine și despre personalitatea ta. Uneori, acest lucru poate dezvălui cele mai profunde trăiri.

Acum poți afla ce se află în subconștientul tău și prin ce stări treci în prezent. Privește imaginea de mai sus și gândește-te ce îți transmite! Este o imagine ce-ți trezește imaginația, te inspiră sau pur și simplu ți-e indiferentă?

Te simți relaxat, visător și pozitiv în momentul în care privești imaginea? Acest lucru semnifică faptul că ai vrea să evadezi din lumea în care te afli. Lucrul acesta mai arată și faptul că te nemulțumește ce vezi în jurul tău.

Dacă această imagine îți trezește un sentiment de răceală, acest lucru înseamnă că ești o persoană solitară, rece, ce trece prin blocaje emoționale. Ești o fire mai timidă, dar te deschizi pe parcurs.

În cazul în care nu ai niciun sentiment când vezi această pictură, înseamnă că ceva lipsește și trebuie să cauți acel ceva. Subconțientul tău îți cere să mergi mai departe, să cauți un scop.