Lia Bugnar rupe tăcerea pentru prima dată! Mărturisiri complete despre scandalul cu Theo Rose și Anghel Damian. Totul a fost făcut public

15 aug. 2022
Lia Bugnar rupe tăcerea pentru prima dată! Mărturisiri complete despre scandalul cu Theo Rose și Anghel Damian. Totul a fost făcut public

Deși are 53 de ani, Lia Bugnar arată superb. Actrița, care este și scenaristă și scriitoare, s-a ținut tot timpul departe de scandaluri și a evitat să dea interviuri presei din zona mondenă. Dar iată că acum a devenit punct de atracție pentru tot publicul din România. Și asta datorită relației dintre Anghel Damian și Theo Rose.

Lia Bugnar a participat și la Asia Express, împreună cu prietena sa, Maria Buză, dar asta nu i-a adus deloc notorietate. Prezența ei în show a fost fadă, iar aceasta s-a grăbit să acuze producătorii de sabotaj.

Ei bine, acum are parte de toată atenția și pare că nu este foarte confortabilă cu asta. Lia Bugnar a dat o singură declarație până acum în care nu a dorit să comenteze nimic despre Anghel Damian, fostul său iubit, cu 23 de ani mai tânăr și noua lui iubită, Theo Rose.

Actorul Marius Manole, bunul său prieten i-a sărit, însă în apărare ironizând presa tabloidă, dar promovându-și colega în același timp, într-un stil amuzant, dar scopul rămâne același: a atrage atenția.

Lia Bugnar face mărturisiri complete?

„Soc si groaza! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo marturisiri complete in legatura cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din Romania. Nu rata! Afla ce crede vedeta despre toate acestea!

„Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lasand sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Daca sare camasa pe roman sa stie ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, pretul biletului.”, a scris Marius Manole pe Facebook.

Desigur textul său este ironic și are drept scop doar promovarea spectacolului de teatru în care este protagonist. Însă el a avut o serie de postări prin care chiar dacă spune că vrea să evite circul, fix asta a făcut: a dat subiecte presei mondene și se pare că se și bucură de succesul lui.

„Ne-am chinuit să o surprindem pe Lia Bugnar îmbrăcată cât mai sumar, însă pe insula privată a lui Nikos se intră fără aparat foto.
Totuși, cu sau fără costum de baie, Lia Bugnar are un corp de invidiat.
De invidiat este și idila care s-a înfiripat, dar nu vom da toate detaliile astăzi.

Așadar, dragă Lia, nu te vom întreba despre legătura cu Nikos, nu vrem să fim insistenți can-can old style, dar am dori să știm, totuși, câte ore de sport faci pe zi, sau ce mănânci? (o fi datorită dietei mediteraneene?).
Cât despre Nikos, am aflat totuși că plănuiți și activități profesionale împreună, nu doar personale 😉. Să ne anunți când vine Nikos în România, și când începi și tu proiectele în Grecia.

În orice caz, când îmbini utilul cu plăcutul în cel mai agreabil mod posibil, n-ai cum să nu arăți atât de bine.”, a scris Marius Manole pe facebook, ironic desigur.

El a fost plecat în Grecia mai multe zile, alături de Lia Bugant, într-o vacanță inedită în doi. Niciunul nu este implicat în vreo relație amoroasă momentan, așa că nu se știe ce s-ar putea înfiripa între ei.