Telenovelă totală! Theo Rose nu s-a mai putut abține. Ce i-a transmis rivalei Lia Bugner. Cum a reacționat apoi Anghel Damian

14 aug. 2022
Telenovelă totală! Theo Rose nu s-a mai putut abține. Ce i-a transmis rivalei Lia Bugner. Cum a reacționat apoi Anghel Damian

Noua telenovelă preferată a românilor îi are în prim plan pe Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar. Alex Leonte ocupă și el un loc secundar în toată această poveste, dar personajul principal este fără doar și poate altul.

Lia Bugnar are 53 de ani, a fost căsătorită o dată, nu are copii, în schimb timp de opt ani s-a iubit nebunește cu tânărul Anghel Damian, care a împlinit recent 31 de ani. Aceasta și-a ajutat mult partenerul pe plan profesional și în ciuda despărțirii colaborează cu el și acum.

Asta nu-i pică deloc bine frumoasei Theo Rose, care la 25 de ani, se poate spune că a atins culmile gloriei în cariera sa artistică. Deja câștigă zeci de mii de euro lunar și este implicată în cele mai importante proiecte de la PRO TV în momentul de față: Vocea României și serialul CLANUL.

Theo Rose nu s-a mai putut abține

Doar că la această din urmă producție îl are șef chiar pe iubitul Anghel Damian, dar un cuvânt greu de spus îl are și Lia Bugnar, care este scenaristă. Așa că oricând rolul lui Theo Rose poate să dispară.

Deși Lia Bugnar a refuzat să comenteze subiectul intens dezbătut, bunul său prieten, actorul Marius Manole, cu care ea se află în vacanță în Grecia a ridiculizat-o pe Theo Rose de mai multe ori, chiar dacă indirect. Practic a asociat-o cu zona de cancan și manele.

În replică, tânăr artistă a postat pentru prima dată o fotografie pe Instagram, împreună cu Anghel Damian, care pare că se bucură că a devenit foarte popular subit. Până acum notorietatea lui era destul de scăzută, însă acum îl știe în mod cert mai mult de jumătate de țară.