LIDL oferă aproape gratuit acest produs clienților. Ce poți să cumperi cu doar 2 lei

de:
15 apr. 2023
LIDL oferă aproape gratuit acest produs clienților. Ce poți să cumperi cu doar 2 lei

LIDL lansează promoții imbatabile înainte de Paște. Prețurile pentru unele produse pornesc de la 2 lei, iar reducerile sunt de-a dreptul fabuloase.

Unii clienți pot spune că unele produse sunt aproape gratuite, dacă ne raportăm la calitate, dar și la preț. Și totuși ce putem să cumpărăm de la LIDL înainte de Paște?

Conform catalogului valabil începând cu ziua de luni, fructele, legumele, carnea, dulciurile și nu numai sunt la reducere. Astfel, mix grill pui-porc costă doar 2,49 lei suta de grame.

Stocurile sun însă limitate la acest produs, după cum transmite retailerul. Un alt produs accesibil sunt pulpele de pui superioare cu os. 100 de grame costă de asemena, doar 2,39 lei și stocurile sunt limitate.

Tot la LIDL mai poți achiziționa mici de vită și de porc. Un kilogram costă 12,99 lei, redus de la 16,99 lei. Iar o surpriză este prețul fructelor și al legumelor chiar în perioada sărbătorilor.

Produsul LIDL care costă doar 4,99 lei

Astfel, un sac de cartofi de cinci kilograme de la Lidl costă doar 14,99 lei, iar stocurile sunt limitate. Pentru cei care vor să facă un stoc de lămâi bio, ar fi bine să știe că și ele sunt reduse cu 33%.

Prețul este de 4,99 lei, spre deosebire de cel anterior de 7,49 lei pentru același produs. La rândul lor, merele Crimson Snow sunt la ofertă și costă doar 6,99 lei, în loc de 8,99 lei.

Iar pentru că de pe masa de Paște salata este mai mult decât necesară, Lidl a decis să micșoreze prețurile și aici. Astfel, conform retailerului, salata verde cu rădăcini costă 3,99, fiind redusă cu 33%. Anterior, aceasta costa 5,99 lei.

Strugurii albi fără sâmburi sunt fac și ei parte din ofertă. Un kilogram costă doar 14,99 lei la LIDL, iar stocurile sunt de asemenea limitate, la fel ca și la celelalte produse.

În catalog mai vedem și roșii cherry ciorchine. Acestea se vând la caserolă. O cantitate de 500 de grame costă 9,99 lei înainte de Paște, anunță LIDL România.