Liviu Dragnea se pregătește să fie tată din nou. Este Irina Tănase însărcinată?

19 oct. 2021
Liviu Dragnea se pregătește să fie tată din nou. Este Irina Tănase însărcinată?

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase în 2013, când tânăra a început să lucreze la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Tursimului, pe postul de asistenta lui Liviu Dragnea. Și-au oficializat relația în 2016, iar doi ani mai târziu politicianul a ajuns în spatele gratiilor.

Irina Tănase i-a fost alături în toată aceast perioadă. A obținut postul de mediator, l-a vizitat cât a putut de mult, l-a așteptat, ba chiar după ce a ieșit din închisoare, aceasta l-ar fi ajutat și din punct de vedere financiar după cum mărturisea chiar el.

Liviu Dragnea recunoaște că o iubește și o apreciază pe Irina Tănase pentru lucrurile pe care le-a făcut, motiv pentru care cei doi urmează să se și căsătorească la un momentdat.

Irina Tănase, însărcinată?

Deși nu a dat detalii mai multe, un lucru este cert. Liviu Dragnea și-ar dori încă un copil, sau poate doi, deci nu ar fi exclus ca în curând Irina Tănase să fie însărcinată

”Nu știu când, mi-aș dori sincer. Este o fată pe care o iubesc. O fată care m-a iubit și mă iubește și care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje de socializare. Au uitat ce număr de telefon are.

Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii.”, a mărturisit Liviu Dragnea.

”Îmi pare rău…”

Fostul lider PSD nu a uitat-o nici pe fosta lui soție, dar nici pe copiii săi. Liviu Dragnea a povestit că îi pare rău pentru suferința cauzată din cauza încarcerării lui.

El simțea că și-a atras dușmani încă din 2017, însă familia i-a promis că îi va fi alături. Iată că asta s-a și întâmplat, căci de când a fost eliberat din închisoare, Liviu Dragnea are sprijinul celor dragi lui.

”Îmi pare rău ca a suferit atât de mult Irina, ca și copii mei și fosta sotie. Și-au asumat că vor ajunge într-o situație în care să sufere mult, am discutat despre asta cu ei în 2017, când le-am spus că nu voi accepta lucruri rele pentru România, atrăgându-mi foarte mulți dușmani.Dar ei au spus că mă vor susține și au avut de pierdut și au în continuare de pierdut, mai ales copiii”, a mai spus Dragnea.