Antonia, lovitură cruntă încasată de la PRO TV! Vedeta a început să plângă

25 oct. 2021
Antonia, lovitură cruntă încasată de la PRO TV! Vedeta a început să plângă

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Pe lângă proiectele muzicale pe care le are, ea își rotunjește veniturile și din contractele de imagine pe care le are. Compania care o reprezintă este Global Records, care aparține lui Lucian Ștefan și celebrei INNA. Alex Velea are la rândul său o casă de discuri, Golden Boy Society, dar nu a dorit să amestece lucrurile cu iubita lui pe acest plan.

Antonia a fost cooptată de producătorii de la PRO TV pentru show-ul Masked Singer România. Ea s-a ascuns sub costumul de Pisicuță, iar detectivii nu au putut să o ghicească. Însă la final INNA și-a dat seama că sub mască se ascunde colega și prietena ei.

Antonia se aștepta să ajungă până în finala Masked Singer România, așa că eliminarea din competiție în urmă cu câteva zile i-a lăsat un gust amar. Dezamăgirea a fost destul de mare, dar a depășit momentul, mai ales că filmările sunt deja finalizare.

Au fost 16 măști în competiție, iar acum au mai rămas 8. Și Oana Zăvoranu a fost demascată în aceeași seară cu Antonia și a declarat că deși s-a bucurat de experiență, consideră că a fost defavorizată de costumul pe care l-a purtat.

Antoni a plâns chiar și sub mască

„Nebunie mare la demascarea «Monstrulicăi» ieri seară la @maskedsingerromania la @protv_românia Mi-a plăcut experiența, masca însă am zis ca m-a dezavantajat, pentru că am fost cea mai «urâțică» și «buretoasă», iar pentru asta o sa fac «reclamație». Dar faptul ca i-am dus în «bălării» pe detectivi și n-au ghicit nici pe departe cine era sub mască mi-a oferit maximă satisfacție ???

Foarte mișto reîntâlnirea cu trustul meu de suflet @protv_romania, acolo unde am făcut multe proiecte memorabile. Și logic, primirea călduroasă și plină de prietenie și emoție a juraților m-a impresionat la modul tare plăcut @horiabrenciu @mihaelaradulescuschwartzenberg @inna @altex_bogdan @pavelbartos. Vă pupa tare, Oana Boss”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

În schimb Antonia a recunoscut că a plâns sub mască. Și atunci când a ascultat cuvintele frumoase spuse de cei patru detectivi, INNA, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu la adresa ei, dar și la plecare pentru că și-ar fi dorit să ajungă până la final.

Producătorii au decis, însă că pentru audiență și pentru a crește interesul publicului este momentul să plece acum. Ediția cu cele două demascări s-a clasat însă abia pe locul 2, după serialul Adela de pe Antena 1.