Margherita de la Clejani a fost condamnată! Decizia finală a judecătorilor după ce vedeta s-a urcat drogată la volan

05 nov. 2021
Margherita de la Clejani a fost condamnată! Decizia finală a judecătorilor după ce vedeta s-a urcat drogată la volan
Margherita de la Clejani

Accidentul produs de Margherita de la Clejani în care vedeta s-a urcat drogată la volan în luna mai a anului trecut nu a rămas uitat. Judecătoria Sectorului 4 a decis chiar astăzi ce se va întâmpla cu fiica Clejanilor. 

Margherita de la Clejani a fost condamnată de Judecătoria Sectorului 4, însă spre fericirea ei, nu este vorba de închisoare. Fiica Clejanilor a primit o amendă de 16.000 de lei, după ce pe 23 mai 2020, în jurul orei 6.00, când se întorcea de la o petrecere, Margherita a provocat un accident e bulevardul Șincai din Sectorul 4. Ea a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020)”, potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

Mai mult de atât, problemele nu se opresc aici pentru Margherita de la Clejani. Fiica Clejanilor nu mai are voie să conducă niciun vehicul timp de un an de zile, conform deciziei luate de magistrați.

Margherita de la Clejani nu mai are voie să conducă

”Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în decizia instanței.

Credeți că lucrurile se opresc aici? Ei bine nu, căci fiica Clejanilor mai are de plătit și 2.375,65 lei, cheltuielile cu urmărirea penală și cu judecata dosarului ei, decizia nefiind una definitivă.

Dacă vă întrebați cum a reacționat Margherita de la Clejani după ce și-a primit sentința, ei bine, vedeta a fost iritată la maxim. Ea mărturisește că nu a citit nimic din presa din România și preferă să nu dea declarații referitoare la dosarul ei, ea nefiind interesată de toate zvonurile.

”Nu vreau să mai dau declarații, pentru că nu mă mai interesează sfera asta mediatică. Nici nu am citit ce a apărut în presă, nu mai sunt interesată.” a mărturisit Margherita de la Clejani, contactată de fanatik.ro.