Dani Oțil, umilință supremă pentru Margherita! Toată lumea a râs în hohote la gluma pe care a făcut-o despre ea

28 mai 2020
Dani Oțil, umilință supremă pentru Margherita! Toată lumea a râs în hohote la gluma pe care a făcut-o despre ea

Margherita de la Clejani este noul subiect național pentru mass media. Fiica Clejanilor apare pe aproape toate site-urile de știri, chiar și pe cele cu profil economic, așa că Dani nu putea rata o glumă la care a râs toată lumea. Matinaul de la Antena 1 a avut câteva remarci spumoase în cadrul emisiunii sale.

”De două zile, citesc despre Margherita, care a făcut o nefăcută, nu-mi place cancan-ul, dar faptul că Margherita a declarat că era cu Johnny Depp în mașină m-a… că eu știam că Răzvan e la el acasă. De asta zic: ia să mă uit eu, să nu fi fost cu Răzvan al meu.

Când mă uit, bărbatul din mașină declară: își făcea buzele în oglindă, a făcut o curbă la dreapta, erau niște mașini parcate acolo pe care le-a lovit, poliția a cerut actele, a vrut să facă un etilotest care a ieșit negativ, am luat maimuța și m-am dus să am grijă de maimuță. Nu e nimic ciudat aici? Cine are o maimuță? E legal?” a spus Dani Oțil, la Antena 1.

Dani Oțil și-a amânat și nunta

Pandemia l-a făcut pe matinalul de la Antena 1 să facă și mai mult haz de necaz, mai ales că a fost nevoit să-și amâne nunta cu modelul Gabriela Prisăcariu.

„Îmi pare rău, nunta s-a amânat!”, a spus Dani Oţil. Decizia a fost luată din cauza epidemiei de coronvirus. Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela în vacanță, în Mexic. Prezentatorul i-a oferit un superb inel cu diamant.