Monica Anghel s-a descis să spună! Cum a reușit să slăbească 30 de kg

30 aug. 2019
Monica Anghel s-a descis să spună! Cum a reușit să slăbească 30 de kg

Monica Anghel s-a impus pe piața muzicală prin vocea ei absolut superbă și niciodată nu a interesat-o că are câteva kilograme în plus. Se simțea bine în pielea ei, doar că la un moment dat s-a gândit că totuși este timpul să revină la silueta pe care o avea la 25 de ani.

Cântăreața va face echipă cu fratele ei mai mic, Alexandru, în cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va începe sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Ea a declarat că acum este foarte mulțumită de noua ei siluetă. În doi ani de zile, artista a slăbit peste 30 de kilograme și intenționează să piardă în continuare în greutate.

“Am avut perioade în care am mai slăbit, doar că am făcut-o cu regimuri drastice și, evident, nu am reușit să mă mențin… Eu până acum nu-mi dădeam seama că am o problemă reală cu greutatea și mă simțeam ok în pielea mea, însă după ce am început să slăbesc am observat că mă mișc și mă simt din ce în ce mai bine”, spune ea.

Cine a ajutat-o în lupta cu kilogramele

Cum pentru o siluetă nouă e necesară o garderobă nouă, Monica a renunțat la aproape toate hainele, dar a păstrat doar trei dintre ele. “Psihologul cu care am lucrat, Violeta Kaparaliotis, mi-a spus să-mi păstrez o bluză, un pantalon și o fustă, pentru că vor exista momente când mă voi uita în oglindă și mi se va părea că n-am slăbit absolut deloc. Atunci să-mi pun pe mine o haină mai veche, ca să realizez cât am slăbit”.

Pentru că sunt foarte mulți aceia care vor să afle cum a dat jos mai bine de 30 de kilograme, Monica Anghel promite o carte în care va povesti de ce anume și cum a făcut să slăbească, cum se menține și cum reușește să-ți țină în frâu poftele culinare.