Surpriza uriașă! Ruby, mireasă pentru un alt bărbat! Nu este cu iubitul celebru cu care a fost la Asia Express! Cine este noul ei partener

29 oct. 2020
Surpriza uriașă! Ruby, mireasă pentru un alt bărbat! Nu este cu iubitul celebru cu care a fost la Asia Express! Cine este noul ei partener
Ruby, împreună cu actualul iubit, Adi, la Asia Express

Ruby are de mulți ani o relație cu Adrian, iubitul său cu care a mers și în competiția Asia Express de pe Antena1. Cei doi au fost la un pas să câștige trofeul, dau au pierdut chiar la final. Cu toate acestea, ei au câștigat multă popularitate în acea perioadă, deși cântăreața a fost destul de taxată de fani pentru derapajele ei.

Ruby a participat apoi și la Survivor Români, de pe Kanal D, dar a ieșit destul de repede din concurs. A mai rămas, însă în Republica Dominicană, pentru o vacanță alături de același Adrian. Acum ea apare mireasă în noul ei clip, alături de Emilian. Cei doi trăiesc o poveste de iubire intensă, dar doar în cel mai nou videoclip proaspăt lansat.

Ruby a lansat o nouă melodie alături de Emilian

„Unde ești tu, unde, unde?” este versul ce îi face pe RUBY și Emilian părtași într-o poveste de iubire cu un final neașteptat. Cei doi artiști colaborează pentru prima oară și lansează cea mai asteptata piesa a anului.

“Unde” este un single sensibil, despre acea dragoste pasională care apare doar o singură dată în viață și rămâne ca un tatuaj pe inimă. Deși sentimentele sunt puternice, obstactolele ce apar reușesc să împiedice fericirea, iar destinele se despart. În premieră, RUBY apare în ipostaza de mireasă care pășește spre altar, dar în fața ei nu se află bărbatul care i-a furat inima pentru totdeauna.

Protagoniști clipului sunt cei doi artiști, captivi unei iubiri imposibile. Prinsă într-un „triunghi amoros”, RUBY este dispusă să riște tot pentru cel iubit, și alege să se întoarcă din nou în trecut, iar Emilian joacă rolul bărbatului care a rămas și astăzi în inima ei.

”«Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut.» Acesta este mesajul din spatele povestii si imi doresc sa inspire pe oricine asculta piesa noastra la mai multa dragoste, incredere si toleranta. Ce ma copleseste este nerabdarea si emotia cu care prietenii mei de pe Instagram, urmaritorii mei, asteapta aceasta piesa. Acum juma’ de an am postat pe Story o frantura din piesa, iar actiunea mea a generat mii de mesaje din partea oamenilor pe care i-a atins aceasta melodie”, spune RUBY.

“Îmi aduc aminte că era o zi de Ianuarie, mai exact în 2019 când am ajuns la studio nu era nici un producător disponibil așa că am luat chitara să încerc să scriu ceva. M-am așezat pe scaun în bucătărie și am început să dau frâu liber imaginației. Îmi suna obsesiv în minte secvența asta -unde, unde, unde – care a devenit ulterior capul de refren. Am început ușor, ușor să construiesc în jurul lui. Peste ceva timp i-am arătat piesa lui Șerban Cazan care și-a făcut magia și m-a ajutat să îi dau o formă finală și un sound deosebit.

Când a venit RUBY la studio, s-a îndrăgostit la prima audiție de piesă, așa că am decis să o facem împreună pentru că energia, dorința și felul în care o simțeam atunci când cânta, era ceva ce n-am mai simțit demult. «Unde» este din experiență proprie și vorbește despre oamenii care par a fi suflete pereche, însă se pierd prea ușor în probleme mărunte sau chiar inexistente, ajungând să își despartă drumurile spre destine diferite”, adaugă Emilian.

O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, piesa „Unde” este compusă de către Emilian alături de Șerban Cazan, Dorian Micu și Gabriel Stanoiu. Filmat ca un scurt metraj, videoclipul regizat de Kobzzon dezvăluie povestea a doi oameni care s-au pierdut pe ei, iar acum caută calea de a se regăsi împreună chiar dacă finalul nu este cel dorit.

Tags: