Naomi Hedman se desparte de Florin Ristei? Averea imensă pe care a primit-o. Decizia luată de artistă

16 aug. 2022
Naomi Hedman se desparte de Florin Ristei? Averea imensă pe care a primit-o. Decizia luată de artistă
Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman formează deja un cuplu de mai bine de doi ani. Deși puțini au fost cei care au crezut în relația lor, iată că cei doi dovedesc că iubirea depășește orice barieră. Top modelul britanic a participat la X-Factor România și așa și-a cunoscut actualul iubit. Pentru el a decis și să lase Londra și să se mute în București.

Florin Ristei spunea, însă acum ceva timp că nu-și dorește să-și crească copii în țara natală, așa că probabil deja se gândește să plece spre Anglia împreună cu iubita lui. Cu toate că este foarte bogată, Naomi Hedman a ales să rămână în apartamentul nu foarte mare al lui Florin Ristei.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a participat la un reality show din Marea Britanie și se pare că asta i-a adus mult succes. Ea este un fotomodel renumit și câștigă mulți bani pentru o singură ședință foto, lucru confirmat și de iubitul ei, Florin Ristei.

„Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, spunea cântărețul acum ceva timp.

Naomi Hedman ar deține o avere imensă

Conform site-ului AllFamousBirthday.com, averea frumoasei Naomi Hedman s-ar ridica la 1,5 milioane de dolari, o sumă enormă pe care ar fi câștigat-o din prestațiile ei în modă și televiziune. Este foarte greu de crezut totuși că suma este reală. De ce ar accepta o femeie milionară să locuiască într-un simplu apartament și nu într-o vila luxoasă?

Momentan Florin Ristei și Naomi Hedman încă rămân în România, dar declarațiile acestora din ultima perioadă arată că ea nu este pregătită să-și petreacă tot restul vieții aici și deja se pregătește de mutare, mai ales că restricțiile impuse de pandemia nu mai sunt de actualitate acum și lumea începe să revină la normalitate.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce”, spunea Florin Ristei în urmă cu mai bine de un an.