Petrică Mâțu Stoian a murit de supradoză? Răsturnare de situație în cazul morții celebrului cântăreț

07 nov. 2021
Petrică Mâțu Stoian a murit de supradoză? Răsturnare de situație în cazul morții celebrului cântăreț

Petrică Mâțu Stoian a murit seara trecută la vârsta de 61 de ani, iar conform declarațiilor făcute de medicii care s-au ocupat de el, artistul ar fi murit de șoc septic, însă la mijloc sunt mai multe probleme pe care artistul le-a avut încă dinainte de a fi confirmat pozitiv cu virusul ucigaș.

Acum vorbim de o răsturnare de situație, căci cauza morții ar putea fi alta. Medicul care s-a ocupat de cazul artistului a făcut referire la o supradoză de anticoagulant, un tratament folosit de cântăreț în recuperarea post-covid-19, dar și înainte de a contacta virusul dn cauza problemelor medicale de care suferea.

Medicul mărturisește însă că s-a făcut tot ce s-a putut pentru ca artistul să își revină, însă organismul său nu a mai rezistat, nici măcar la resuscitare, iar unul dintre principalele motive l-a reprezentat și spaima pe care acesta a trăit-o în ultimele zile.

”Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el.

Petrică Mâțu Stoian a făcut supradoză de anticoagulant?

Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid”, a mărturisit medicul.

Cât despre varianta supradozei de anticoagulant, medicul susține că acest medicament era luat de Petrică Mâțu Stoian încă dinainte de COVID, dar și după, iar pentru că șocul septic distruge vasul de sânge, se face o supradoză.

”Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a mai povestit medicul care s-a ocupat de cazul artistului.